ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Звукосниматель Linn Kandid
Код: LN-kand

MC, стілус: diamond, кантилевер: бор, вага: 5.7 г, вихідна напруга 0,38 мВ при 3,54 см/с, баланс каналу на частоті 1 кГц ±0.5 дБ, поділ каналів на частоті 1 кГц 35 дБ, опір навантаження 50–200 Ом, ємність навантаження 100–1000 пФ, слідча сила 1.72 - 1.77 г

299 999 грн.
Описание

Картридж фонокоректора Linn Kandid MC - найкраща модель Linn, створена спеціально для вилучення якомога більшої кількості деталей з глибини канавок вінілових пластинок.

Корпус двигуна
Kandid використовує відкритий корпус двигуна, щоб усунути потенційні джерела резонансу, що призводить до більш чистого та прозорого звуку, що забезпечує найкраще звучання вінілу.

Пластиковий гвинт
Невелика вага картриджа стала можливою завдяки використанню пластикового переднього гвинта хомута, а не металевого. Противага переміщується ближче до точки опори для більш швидкої реакції на зміни у вінілі, в той час як пластиковий гвинт також усуває будь-який магнітний вплив на тонкі котушки в картриджі.

Кут стеження
Іншою важливою особливістю є кут нахилу механічного корпусу та кут відстеження кантилевера, який був переміщений з 23° на 20°. При дії притискної сили на поверхню LP лінії потоку залишаються симетричними, гарантуючи, що механічні сили на котушках та залізному осерді залишаються рівними у всіх напрямках.

Алмазний стілус
Kandid використовує найтоншу голку з мікрогребнем зі світлого алмазу та кантилевер із керамічного бору для надмалої маси та надзвичайно високої жорсткості. Підвісний механізм підтримує котушки з ручною обмоткою, закріплені у високоточному жорсткому вузлі, із золотими контактами на гнучких висновках для чудової передачі сигналу. Котушки мають додаткову обмотку для збільшення вихідної потужності.

Структура
Вузол Kandid, розроблений для ідеальної відповідності тонарму Linn Ekos SE, виготовлений з цільного корпусу з алюмінієвого сплаву 7075 для забезпечення повної жорсткості і включає унікальну триточкову систему кріплення Linn для забезпечення більш жорсткого і точного з'єднання.

Характеристики