ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Звукосниматель Linn Krystal
Код: LN-krstl

MC, стілус: Vital Fine Line, кантилевер: алюміній, вага: 7 г, вихідна напруга 0,5 мВ при 5 см/с, баланс каналу на частоті 1 кГц ±1 дБ, поділ каналів на частоті 1 кГц 30 дБ, опір навантаження 50-200 Ом, ємність навантаження 100–1000 pF, слідча сила 1.5 - 2,0 г

129 999 грн.
Описание

Krystal використовує ті ж принципи конструкції, що властиві нашому картриджу Kandid з рухомою котушкою преміум-класу, що дозволяє йому точно відстежувати найдрібніші модуляції канавки запису.

Застосовуючи подібний підхід до мінімізації маси, як і в Kandid, Krystal має «оголений» дизайн. Результуюче зменшення інерції картриджа дозволяє Krystal швидко реагувати на рельєф вінілової платівки. Він використовує систему кріплення з трьома точками для міцного з’єднання з головкою тонарма, а його алюмінієве шасі забезпечує легку, жорстку та стабільну платформу для генератора. Навіть клей, який використовувався для Krystal, був ретельно підібраний, щоб забезпечити максимально жорстке з’єднання, щоб уникнути будь-яких ефектів зволоження.

Krystal знаходиться в центрі нашого асортименту патронів, під Kendo. Його високомузичне представлення та підвищена маневреність забезпечують помітні звукові покращення порівняно з Adikt або Koil; забезпечуючи наступний крок власника Sondek LP12 на шляху до досконалості відтворення вінілу.

Особливості:

  • Рухома котушка (MC)
  • Корпус з алюмінію 7075 з прецизійною обробкою
  • Триточкова система кріплення
  • Голий діамантовий стілус
Характеристики