ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Звукосниматель Goldring G1006
Код: GL0040M

Картридж MM, голка змінна алмазна з еліптичною заточкою, вихідна потужність: 6.5 мВ, частотний діапазон: 20 - 20.000 Гц, розділення каналів (1 кГц): 25 дБ, вертикальний кут: 24°, оптимальна притискна сила: 1,5-2,0 г, вага: 6,3 г

12 427 грн.
Описание

З моделі Goldring 1006 розпочинається серія 1000 класичних аудіофільських ММ картриджів британської компанії Goldring. Звукознімач відрізняється надійною конструкцією та високою якістю використаних матеріалів. Корпус виконаний з якісного полімеру, що має антирезонансні характеристики, контактна група з позолоченим покриттям. Головка оснащена чутливою магнітною системою, рівень вихідного сигналу становить 6,5 мВ, що робить її сумісною практично з будь-якими фонокоректорами, у тому числі вбудованими в інтегровані підсилювачі та AV-ресивери. Оптимальний вхідний опір фонокоректора для точного узгодження з картриджем Goldring 1006 становить 47 кОм. Комплектується знімною голкою з еліптичною заточкою, модель голки для заміни D06 STY.

Звукознімач забезпечує насичене, деталізоване та динамічне звучання з яскравими високими частотами, глибоким басом та широкою, точною звуковою сценою. Здобув п'ять зірок від авторитетного журналу "Hi-Fi World".

Характеристики