ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Звукосниматель Etsuro Bordeaux
Код: ets-bord

MC картридж, діапазон частот: 10-50000 Гц, вихідна напруга: 0.25 мВ, розкид: < 0.3 дБ, поділ каналами: 33 дБ, рекомендоване навантаження: 2 г, опір: 3 Ом, вага картриджа: 8.8 г, колір: бордо

440 000 грн.
Описание

Etsuro-Urushi Bordeaux - це MC картридж преміум High End класу. У Bordeaux використовується стилус з контактною поверхнею 80 мкм. Алмазний чіп Super microline, який точно простежує надточну канавку. Цей спеціальний стилус призначений для відтворення звуку, записаного на платівці, у справжніх кольорах.

Для консолі обраний матеріал сапфірової трубки. Використовуючи сапфір, який забезпечує чудову звукопередачу та твердість, Bordeaux досяг вібраційної передачі на високій швидкості без будь-яких спотворень. Не лише для кантилевера, але й у Бордо також представили сапфіровий матеріал у базовій секції. Базова секція, яка контактує з головною частиною, використовує чисту сапфірову пластину товщиною 2,5 мм. Завдяки цьому механізм передачі вібрації виконаний в одному корпусі, щоб картридж міг повністю усунути втрату сигналу.

Магнітний ланцюг поєднується з електромагнітним магнітом із м’якого заліза та кобальту, що забезпечує магнітні характеристики, які відповідають вібрації котушок, щоб забезпечити загальний баланс і товщину звуку. Контакт клеми покритий золотом, щоб збільшити контакт між клемами.

Характеристики