ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Звукосниматель Murasakino Sumile
Код: muras-sumile

MC картридж, діапазон частот: 10-50000 Гц, вихідна напруга: 0.35 мВ, рекомендоване навантаження: 2 г, опір: 1.2 Ом, розділення каналів: 30 дБ, матеріал кантилевера: бор, вага картриджа: 14.5 г

440 000 грн.
Описание

МС головка звукознімача Murasakino "Sumile" відноситься до класу ультимативних аналогових продуктів. Основний переклад «Sumile» (Суміль) відноситься до квітки фіалки та перекладається як: фіолетовий. Це резонує зі зіставленням фіолетового та золотого дизайну, що виділяється в кімнаті особливою аурою, що запрошує вас зробити слухове з'єднання. Інші значення та переклади вказують на три склади, що становлять сенс «дарунку» японською мовою. Золоту каліграфію з ім'ям моделі на бічних сторонах картриджа було написано головним священиком храму в Кіото.

Murasakino Sumile є низькоомним картриджем, імпеданс якого становить лише 1,2 Ом. Виготовлення голівки звукознімача з низьким імпедансом досить просто, тому що імпеданс підтримується зменшенням кількості витків у котушці. Однак менша кількість витків котушки також зменшує вихідну напругу, яка повинна компенсуватися великим посиленням фонокоректора. Крім того, частіше виникають проблеми із шумом. Але, Sumile вирішує ці проблеми, забезпечуючи достатню вихідну напругу.

Основа картриджа з системою генерації енергії, включаючи котушку генератора, виготовлені з нержавіючої сталі, а не алюмінію, як у більшості картриджів. Нержавіюча сталь відома своєю стабільною звуковою сигнатурою та якістю звуку. Порівняно з алюмінієм, нержавіюча сталь жорсткіша і складніша в обробці, але якісний результат виправдовує завдання та створює звук, який просто неможливий для алюмінію. З метою нівелювання бажаного резонансу системи картриджа цей немагнітний метал ще й позолочений. Золоте покриття не тільки покриває та захищає нержавіючу сталь, але й покращує загальну якість звуку. Ідея втілилася з досвіду використання духових інструментів, у яких золочення ключів додає м'якість та красу звучання, що призводить до кращого, природнішого звуку.

Характеристики