ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Звукосниматель Murasakino Sumile Mono
Код: muras-sumile-m

MC картридж, діапазон частот: 10-30000 Гц, вихідна напруга: 0.4 мВ, рекомендоване навантаження: 3 г, опір: 1.5 Ом, розділення каналів: 30 дБ, матеріал кантилевери: дюралюміній, вага картриджа: 14.5 г

458 000 грн.
Описание

Монофонічна головка звукознімача "Sumile-mono", розроблена на основі стерео картриджа "Sumile". Що стосується візуального впливу, було змінено дизайн корпусу. Цього разу було вибрано зелений колір для «umile-mono» порівняно з фіолетовим для «Sumile». Вибір цього кольору був натхнен традиційним японським орнаментом під назвою «Іриси», написаним Огатою Корін (Ogata Korin), відомим художником епохи Едо. Поєднання золотої бази та зеленого корпусу на "Sumile-mono" порадує око своїх власників, навіть коли картридж Murasakino "Sumile-mono" не використовується.

Для відтворення стереозаписів та монофонічних записів потрібні картриджі з різними характеристиками. Щоб отримати справжній звук монофонічних записів, вам потрібний "Sumile". Тільки невелика кількість ентузіастів мають можливість слухати моно записи, тому що багато хто більше звикли до стерео запису. Моно записи, як і раніше, можуть похвалитися незамінною цінністю, тому що велика кількість відомих виконань і записів доступна тільки в моно варіанті. "Sumile-mono" і "Sumile" мають багато загальних компонентів конструкції.

Конструкція корпусу також сильно відрізняється між Sumile і Sumile-mono. Ця різниця полягає не тільки в стерео та моно специфікації. Головний розробник Mr. Daisuke Asai вважає, що вихідна напруга картриджа може сильно вплинути на звук. Зміна вихідної напруги перетворює як гучність, а й якість звуку. Отже, "Sumile-mono" був налаштований для отримання вищої вихідної напруги, ніж у "Sumile" ("Sumile" становить 0,35 мВ, тоді як "Sumile-моно" становить 0,4 мВ). Незважаючи на більш високий імпеданс у результаті збільшення числа витків у котушці, можна з гордістю стверджувати, що цей продукт втілив у життя ідеальний звук Murasakino.

Характеристики