ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Звукосниматель Transrotor MC Tamino
Код: trtr-tamino

MC картридж, діапазон частот: 20 - 30000 Гц, вихідна напруга: 0.5 мВ, рекомендоване навантаження: 2 г, розділення каналів: 27 дБ, матеріал кантилевери: бор, вага картриджа: 10 г

648 000 грн.
Описание

Transrotor Tamino - головка звукознімача класу Ultra High End, тип MC, в металевому корпусі, з голкотримачем з бору, профілем голки Semi-line Contact та вихідним рівнем 0,5 мВ. Ця топова модель укладена в надійний та стильний корпус, що відповідає статусу пристрою. Звукознімач чудово поєднується з висококласними фірмовими системами відтворення вінілових дисків.

Цілісна алмазна голка зі складним профілем Semi-line Contact ідеально відстежує доріжку вінілового диска, забезпечуючи виключно чисте, точне звучання з чудовою деталізацією та розширеним діапазоном частот.

Діапазон частот Transrotor Tamino становить від 20 Гц до 30 кГц, рекомендований діапазон притискної сили – від 1,9 до 2,2 г, а маса головки – 10 грамів. Для досягнення максимальної якості звучання разом з даною моделлю рекомендується використовувати тонарми та фонокоректори найвищого класу.

Характеристики