ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Звукосниматель X-quisite ST
Код: X-quisite-ST

MC картридж, діапазон частот: 20 - 30000 Гц, вихідна напруга: 0.4 мВ, рекомендоване навантаження: 2 г, тип голки Micro Ridge, опір: 2 х 20 Ом, матеріал кантилевери: кераміка, вага картриджа: 16.6 г

464 000 грн.
Описание

Стерео MC-головка в корпусі антирезонансної форми з дерев'яно-алюмінієво-титанового багатошарового сендвіча. Монолітний блок голкотримача та оправлення котушок виконаний з надтвердої кераміки, і тому не схильний до поперечної деформації та супутніх резонансів. Заточення алмазної голки – Micro Ridge. Котушки намотані приводом із надчистого срібла. Комбінований магніт в алюмінієвому тримачі, що забезпечує механічний контакт з корпусом головки і далі з тонармом і вібрацій, що відводить енергію, виконаний з неодиму і сталі Armco (залізо з присадками марганцю і кремнію).

Така конструкція магніту, який відрізняється мінімальними втратами потоку на вихрові струми, була експериментально обрана за якістю звучання головки. Кожен екземпляр зібраної вручну головки проходить ретельний вихідний контроль із виміром фізичних параметрів.

Характеристики