ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Интегральный усилитель Atoll SDA200 Signature Black
Код: at-sda200s

Мережевий програвач, Burr-Brown PCM1792 (24 біт/192 кГц), вихідна потужність 2 х 120 Вт (8 Ом), 2 х 200 Вт (4 Ом), діапазон частот 5 Гц – 100 кГц, співвідношення сигнал/шум 100 дБ, вхідний імпеданс 200 ком, підтримка AirPlay2, Bluetooth, Wi-Fi, габарити: 440 х 90 х 320 мм, вага: 11 кг, колір: чорний

132 300 грн.
Описание

На відміну від попереднього SDA200, в якому використовувався перетворювач PCM5102, у моделі Atoll SDA200 Signature серце ЦАП довірено позачасовому, але досі актуальному PCM1792. ЦАП приймає дозволи до 24/192 і DSD 128 і ці сигнали можуть бути далі передані на коаксіальний або оптичний вихід PCM або далі на підсилювач.

Atoll SDA200 Signature також є повноцінним інтегрованим підсилювачем з двома аналоговими входами. Шлях проходження сигналу перекритий екранованими конденсаторами MKP Mundorf, а джерело живлення реалізовано за допомогою двох тороїдальних трансформаторів (цифрові пристрої мають окреме джерело живлення) загальною ємністю понад 60 000 мкФ. Дві пари польових МОП-транзисторів на канал дають 2 х 120 Вт на 8 Ом. Завдяки значному вихідному струму, Atoll SDA200 Signature легко справляється з роботою з акустикою навіть зі складною характеристикою імпедансу.

Ціліснометалічний корпус Atoll SDA200 Signature оснащений товстою фронтальною алюмінієвою панеллю, на якій крім інших органів управління знаходяться кнопки аналогового регулятора гучності, що використовує резистори, що комутуються. На передній панелі пристрою знаходиться РК-екран з великою кількістю добре організованих графічних даних, чому позаздрить більшість стримерів. Бігунок і кнопка «назад» ліворуч використовуються для навігації по всьому пристрою та всім функціям. Справа - регулятор гучності у вигляді ступінчастого атенюатора, дуже приємного на дотик при використанні. Зручний USB-порт на передній панелі дозволяє підключати зовнішні накопичувачі та диски, не заходячи за пристрій, а також роз'єм для навушників.

У фасад Atoll SDA200 Signature вбудований USB-порт для зовнішніх накопичувачів та 3,5 мм гніздо для навушників. На тильній панелі знаходиться повний набір S/PDIF-входів, ще один USB для флешок та HDD, LAN-порт та два цифрові виходи (оптичний та коаксіальний). Аналогова комутація представлена парою лінійних RCA-входів та одним RCA-виходом. Завдяки такому набору роз'ємів стример можна використовувати як повноцінний підсилювач. Пристрій оснащений тригерним виходом, що дозволяє активувати підключений до нього підсилювач або ЦАП з відповідним тригерним входом. У ланцюгах передачі сигналу Atoll SDA200 Signature використовуються добірні конденсатори Mundorf MKP у посилених корпусах. Апарат відрізняється дуже високою якістю виготовлення, характерною для аудіотехніки преміального класу. Для підключення акустики тут передбачені гвинтові клеми, а всі роз'єми мають позолочені контактні поверхні.

Atoll SDA200 Signature підтримує протоколи DLNA, UPnP і може підключатися до локальної мережі провідним способом (по LAN-роз'єму RJ45) або за допомогою Wi-Fi-спряження. При цьому відкривається доступ до програвання аудіофайлів, що зберігаються на серверах та комп'ютерах локальної мережі, у тому числі PCM до 24 біт/192 кГц і DSD64/DSD128. Atoll SDA200 Signature підтримує функцію gapless (програвання без пауз) та дозволяє створювати плейлисти. Доступно керування відтворенням із застосуванням потокового протоколу реального часу RTSP (real time streaming protocol). У комплект входить пульт дистанційного керування, проте «командувати» Atoll SDA200 Signature набагато зручніше за допомогою фірмової програми для пристроїв на базі Android або iOS. Ця програма також забезпечує прямий доступ до таких музичних онлайн-сервісів, як Qobuz, Tidal та Deezer. Підтримується веб-сервіс Airable, що гарантує доступ до більш ніж 100 000 радіостанцій. Модель також має вбудований Bluetooth-приймач для бездротового відтворення аудіо, яке транслюється з Bluetooth-джерел. Для отримання фундаментальніших НЧ підсилювач можна пов'язати з невеликими напільниками.

Характеристики