ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Интегральный усилитель Ayon Spitfire
Код: ay-spitf

Інтегральний ламповий підсилювач, однотактний каскад, чистий клас А, вихідна потужність: 2 х 30 Вт, вихідні лампи: 2 x AA62B, діапазон частот: 8 Гц - 35 кГц, співвідношення сигнал/шум: 98 дБ, пульт ДК, електронна система стеження за струмами, ультракороткий аудіотракт, габарити: 510 x 390 x 250 мм, вага: 36 кг

387 000 грн.
Описание

Ламповий інтегрований підсилювач Ayon Spitfire Integrated Tube Amp. В Ayon Spitfire використовуються ті ж технології, що й у нашому знаменитому підсилювачі Crossfire. Він демонструє всю відому магію та якості Айона. Цей підсилювач пропонує виняткову тональну нейтральність, високу роздільну здатність та енергійний, повітряний тембр із чудовою музичною насолодою. Швидкий, незабарвлений та потужний бас, а також простора тривимірна звукова сцена очевидні для цього чудового підсилювача. Ця точна конструкція, чудова естетична форма та фантастична ціна роблять Spitfire унікальним на ринку потужних однотактних ламп.

Повнофункціональний однотактний інтегрований ламповий стереопідсилювач або підсилювач чистої потужності. SE-конструкція з чистим тріодом класу А та електронною лампою. AA62B Вихідні лампи з високим піковим струмом та подачею високої напруги. Ідеально підходить також для складніших навантажень гучномовців.

Вибір сигнальних і потужних ламп істотно впливає на звук і, отже, на натхнення і радість від прослуховування. Це не тільки різниця між хорошими та поганими лампами, але й взаємодія різних типів ламп та їх комбінацій, які використовуються у різних підсилювачах Ayon. Сьогодні лише деякі виробники, як і раніше, виробляють лампи для чистого посилення звуку; одна з них - Ayon Audio з її визначними лампами з несиметричними тріодами (AA32B-S, AA52B-S і AA62B) на базі WE 300B.

Характеристики