ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Усилитель мощности Exposure XM9 Mono Amplifier (Pair) Black
Код: exp-xm9b

Моно, вихідна потужність: 80 Вт на канал (8 Ом), діапазон частот: 20 Гц - 20 кГц, співвідношення сигнал/шум: 95 дБ, загальне гармонійне спотворення (на 1кГц): 0,005%, вхідний опір: 77 кОм, габарити (ШхГхВ): 218 x 89 x 363 мм, вага: 5 кг, колір: чорний

87 462 грн.
Описание

Exposure Electronics додала до колекції своїх пристроїв компактної серії XM моно підсилювач XM9. Як зазначив головний конструктор Exposure Тоні Брейді (Tony Brady): "Натхнення для цієї серії черпалося з непереборного відродження вінілу в епоху цифрових технологій. Я бачу, що обидва формати знаходяться тут, щоб залишатися на ринку, і вірю, що обидва мають потенціал подальшого зростання і розвиток. Це вже не той випадок, коли потрібно вибрати одне чи інше. У той же час, якість звуку знову стає важливою для все більшої кількості людей - на будь-яких носіях.

Розробники Exposure чудово розуміють, що, незважаючи на це поширення форматів та прагнення до якості, не кожен любитель музики чи аудіоентузіаст має простір чи бюджет для масивної системи Hi-Fi з безліччю громіздких компонентів. Багато любителів музики хочуть насолоджуватися кращою продуктивністю, але вони, як і раніше, хочуть зручності та оптимального співвідношення ціни та якості.

Серія XM є першою із серій Exposure, яка здатна вміщувати повний набір функцій у компактну конструкцію з половинною від стандартної ширини. Стартом серії був фонокорректор XM3 та інтегрований підсилювач XM5. Новий підсилювач XM7 практично вміщує великий набір функцій у свій компактний якісний корпус. У їх список входять підсилювальний фонокаскад для MM картриджа та ЦАП, що забезпечують як вінілове, так і цифрове блаженство. ЦАП має п'ять цифрових входів, а також є аналоговий вхід для домашнього кінотеатру з фіксованим посиленням та два виходи для навушників. Два виходи підсилювача дозволяють використовувати схему бі-ампінг у зв'язці з парою XM9. Тоні Брейді охарактеризував XM9 як "найвищий продуктивний підсилювач, який ми могли б вписати в настільки компактне шасі".

XM9 мають лінійне джерело живлення з великим тороїдальним силовим трансформатором на 200 ВА. У сигнальному тракті використовуються тільки високоякісні резистори та конденсатори, а біполярні вихідні транзистори Toshiba ретельно вибираються для їхньої чудової динамічної продуктивності.

Особливості:

  • Большой заказной тороидальный силовой трансформатор 200 Вт
  • Полностью алюминиевый корпус и экструдированная передняя панель
  • Высококачественные резисторы и конденсаторы, используемые в сигнальной части
  • Каскадная схема, используемая для повышения помехоустойчивости блока питания
  • Биполярные выходные транзисторы Toshiba для улучшения динамики
  • 80 Вт на канал при нагрузке 8 Ом
  • Выбор балансного или небалансного входов
  • Электронная, неинвазивная защита от перегрузки по току
  • Возможность Би-Вайринг подключения акустических систем
  • Трехлетняя гарантия

 

Характеристики