ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Интегральный усилитель Pioneer A-10AE Silver
Код: A10AESMGP

Клас D, ММ-фонокоректор, потужність 2 х 50 Вт (4 Ом)/2 x 30 Вт (8 Ом), функція Direct, відношення сигнал/шум: 103 дБ, габарити: 129 x 435 x 232 мм, вага: 6.8 кг, колір: сріблястий

15 600 грн.
Описание

Заснований на концепції Direct Energy Design від Pioneer, інтегрований підсилювач A-10AE забезпечує високе співвідношення сигнал/шум для створення масштабного поля, багатого на реалістичного.

Ізольоване джерело живлення
Обмотки для підсилювача потужності, попереднього підсилювача та органів керування розділені всередині силового трансформатора для запобігання взаємним шумовим перешкодам.

Пряма функція
A-10AE має пряму функцію, яка обходить інші ланцюги, за винятком гучності, щоб забезпечити чисте прослуховування, що підходить для музичного контенту. Функція являє собою не просте перемикання, а тонко налаштована для підвищення музикальності.

Ізолятори
Ізолятор проти стоячих хвиль має спеціальну форму без паралельних сторін усередині для запобігання резонансу порожнини. Це робить локалізацію звуку, тон і масштаб чіткішими, а також сприяє плавному з’єднанню між каналами та поліпшеному відгуку на швидкий звук.

Клеми з немагнітного матеріалу
У клемах динаміків використовується немагнітний матеріал, який менш сприйнятливий до зовнішнього шуму та передає сигнали на динаміки з високою чистотою.

Підсилювач Pioneer A-10AE – чудовий варіант для створення справжніх Hi-Fi-систем для меломанів. Підсилювачі універсальні та прості у використанні, гарантують якісне, чисте та реалістичне звучання музичних композицій різних жанрів.

Характеристики