ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Сетевой плеер Ayon S-10 II Signature
Код: ay-s10s

Мережевий програвач, ЦАП, підсилювач, вихідний каскад класу А 6H30, ЦАП: 32 біт/764 кГц, DSD256 (DIFF, DSF), діапазон частот: 20 Гц - 20 кГц, співвідношення сигнал/шум: 115 дБ, гармоніки: 0,002%, Ethernet (RJ45), WiFi, габарити: 480 x 360 x 120 мм, вага: 12 кг, колір: чорний

377 790 грн.
Описание

У мережному програвачі Ayon Audio S-10 II Signature використовується абсолютно новий цифроаналоговий перетворювач, а також кілька оригінальних схем та фільтрів, що дозволили покращити загальну чистоту звучання. Також на користувачів чекає новий стрімінговий модуль Vienna, вироблений компанією StreamUnlimited. Новий мережевий програвач Ayon S-10 II Signature базується на оригінальній моделі S-10, представленій раніше Ayon Audio. Перша модифікація програвача вийшла успішною. Щоб підтримувати лінійку в актуальному стані, було вирішено випустити оновлену версію пристрою.

Ayon Audio S-10 II Signature це найпотужніший і найпродуктивніший мережевий пристрій у фірмовій лінійці. Плеєр отримав оптимізований конвертер PCM-DSD, власний вбудований сервер (опціонально) за допомогою Qobuz, Tidal, Airable та інших сервісів/технологій. У майбутньому обіцяють прошивки, які додадуть новий функціонал.

S-10 Signature базується на модульній платформі. Доріжки на платах позолочені, конденсатори версії Signature – Mundorf Silver/Gold, тобто. справжнього аудіофільського класу. Монтажні панелі для ламп – із позолоченими трубчастими конекторами. Система живлення на трансформаторі R-Core удосконалена під мережну специфіку апарату. Є сучасний ламповий вихідний каскад і нещодавно розроблений повністю симетричний подвійний моно ЦАП. У схемі використані високоякісні конденсатори, що дають широке 3D-голографічне звучання в поєднанні з високою продуктивністю. Мережевий плеєр з ламповим підсиленням є новим стандартом якості звучання у своїй ціновій категорії.

Характеристики