ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Сетевой плеер Ayon S-10 II Ultimate
Код: ay-s10u

Мережевий програвач, ЦАП, підсилювач, вихідний каскад класу А 6H30, ЦАП: 32 біт/764 кГц, Dual mono, діапазон частот: 20 Гц - 20 кГц, співвідношення сигнал/шум: 115 дБ, гармоніки: 0,002%, Ethernet (RJ45), WiFi, габарити: 480 x 360 x 120 мм, вага: 12 кг, колір: чорний

440 790 грн.
Описание

Продукція Ayon відразу впізнається на вигляд. Корпус із чорного матового алюмінію та червоний логотип Ayon надають їм унікального вигляду. Гарно оформлений зовнішній вигляд одразу говорить про те, що ми маємо справу з продукцією преміум-класу.

С-10 II ситуація нічим не відрізняється. Навіть для Ultimate.

Для продукту високого класу важливим є не тільки зовнішній вигляд. Скоріше саме його звук змушує нас закохатися в це обладнання. У цьому випадку у компанії теж немає приводу соромитися, оскільки йдеться про продукт із напрочуд гарною якістю звуку, який до того ж може вразити своїм співвідношенням ціни та якості.

Високоякісний стример, ламповий підсилювач, ЦАП та важкий корпус із анодованого алюмінію чорного кольору. За чудовий звук відповідають лампи 6H30, які, за задумом виробника, мають дуже короткі шляхи сигналу. Підсилювач працює у чистому класі А. Має модульну структуру, тому може бути максимально адаптованою під потреби користувача.

У пристрої цієї цінової категорії (можливо, не треба говорити) встановлені найякісніші, суворо спарені компоненти. Малошумні силові трансформатори R-Core живлять аналогові та цифрові ланцюги (окремі - окремі) і забезпечують повну ізоляцію між вхідним і вихідним каскадами. Вбудований ЦАП має структуру подвійного моно.

Міжнародна галузева преса назвала цей пристрій одним з стримерів, що найбільш звучать. Його знання та універсальність абсолютно висувають цей пристрій на передній план. Його великий РК-дисплей (5 дюймів QVGA TFT) та пульт дистанційного керування (який може робити все) спрощують використання. А додаток Ayon, що завантажується, - це просто вишенька на торті. Якість та звуковий світ Ayon легко зачарують будь-кого, тому звикання гарантоване.

Характеристики