ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Сетевой плеер Ayon S-10 II XS
Код: ay-s10xs

Мережевий програвач, підсилювач, лампи: 2 x 6N6P, ЦАП: 768 кГц/24 біт, DSD256, діапазон частот: 20 Гц - 20 кГц, співвідношення сигнал/шум: 115 дБ, гармоніки: 0.002%, розміри: 480 мм x 360 мм x 120 мм, вага: 1 кг, колір: чорний

272 790 грн.
Описание

Мережевий стример + DA-конвертер для PCM та DSD. Сумісність з TIDAL, Qobuz, Spotify, HiRES Audio, Audirvana та Roon!

Зазвичай Ayon забезпечує можливу гнучкість. Чудовий ламповий вихідний каскад доступний для інших пристроїв через два аналогових входу. У поєднанні з 4-кратним симетричним регулятором гучності, що перемикається, за допомогою перемикаються резисторів це також означає, що S10 II можна використовувати як попередній підсилювач!

Неважливо, чи чистий стример чи попередній етап. Тут унікальний ламповий звук супертріодів 6Н6П дивним чином поєднується з найкращими цифровими технологіями. Від джерела живлення лампи до симетричної схеми лампа була інтегрована в захоплюючу, сучасну нову концепцію схеми, щоб надати цифровим компонентам саме ту музичність, якої часто не вистачає.

Але це ще не все: найкраще пропонується і на цифровому рівні. Всі формати даних до 24/384k і DSD256 перетворюються з максимальною якістю з використанням високоякісних, точно узгоджених мікросхем DA. S10 II пропонує різні цифрові входи, які розширюють його функціональність, включаючи DA-перетворювач.

Цифрові технології найвищого рівня у поєднанні з новітніми ламповими технологіями – це Ayon!
 
Тепер і зі Spotify!

Характеристики