ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Сабвуфер Velodyne MicroVee X White
Код: vel-micXwh

Сабвуфер активний, акустичне оформлення: закритий з пасивним випромінювачем, потужність: 300 Вт (RMS), діапазон частот: 18 - 180 Гц, динамік: 1 х 6,5" (160 мм), 2 х 6,5" пасив., пульт дк, габарити: 230 х 230 х 230 мм, вага: 12 кг, колір: білий

56 660 грн.
Описание

Сабвуфер Velodyne MicroVee X має невеликі розміри, проте завдяки застосуванню спеціальних конструктивних рішень відтворює глибокі та опрацьовані баси. Корпус саба виготовлений з алюмінію, що дозволило зробити його стінки тоншими, ніж у разі використання MDF, без погіршення акустичних властивостей. Це, своєю чергою, забезпечило збільшення внутрішнього обсягу створення потрібного навантаження для басового динаміка.

На передній панелі сабвуфера змонтований басовик діаметром 6,5 дюйми, дифузор якого виконаний з композиту на основі поліпропілену. Це забезпечило високу жорсткість мембрани при дуже невеликій вазі та її здатність швидко переміщатися без викривлення поверхні. НЧ-динамік оснащений чотиришаровою звуковою котушкою діаметром 52 мм та двома великими феритовими магнітами. Все це забезпечило отримання точних, наполегливих і глибоких басів при відтворенні звукових доріжок фільмів, і при прослуховуванні музики. Динамік зібраний на подвійному вентильованому кошику, стійкому до резонансів.

НЧ-динамік у Velodyne MicroVee X працює спільно з двома пасивними басовими радіаторами, розташованими на бічних панелях. Таке рішення забезпечило найбільш ефективне використання внутрішнього об'єму корпусу і поширило низькі частоти в кімнаті найбільш рівномірним. Басовик підключений до підсилювача, що працює в класі A/B та розвиває потужність до 600 Вт. Як тепловідведення для вихідних каскадів підсилювача використовується весь корпус сабвуфера. Усунення спотворень та підвищення ефективності роботи саба досягається за рахунок використання фірмових технологій Digital Drive Control та Energy Recovery System.

Velodyne MicroVee X оснащений лінійним стерео, LFE та високорівневими акустичними входами. Передбачено режим обходу вбудованого фільтра для використання у системах із власними кросоверами. Модель комплектується пультом дистанційного керування, за допомогою якого можна змінювати гучність звуку та перемикати абсолютну фазу сигналу. ІЧ-датчик системи управління зроблений виносним, що дозволяє розмістити його у будь-якому зручному місці.

Характеристики