ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Проигрыватель винила Denon DP-3000NE
Код: 244562

швидкість: 33-1/3, 45, 78 об/мин, тонарм S-образний, без картриджу, без фонокоректору, диск: алюміній, стіл: натуральний шпон, кришка в комплекті, габарити: 500 x 394 x 185 мм, вага: 18.5 кг, колір: чорний

119 475 грн.
Описание

Denon DP-3000NE це флагманський програвач преміум-класу із прямим приводом від Denon. Міцна конструкція та S-подібний тонарм відтворюють деталізовану музику без резонансів. А шпон натурального дерева темного чорного дерева робить його чудовим доповненням до вашого інтер'єру.

Система двигуна з прямим приводом
Слід давньої традиції Denon в області двигунів з прямим приводом, швидкість якого не змінюється незалежно від обраної швидкості або навантаження. Простота у використанні, низькі експлуатаційні витрати та майже миттєве досягнення повної швидкості. Denon випустили свій перший програвач із прямим приводом DN-302F для студій мовлення у 1970 році.

Оригінальний S-подібний тонарм Denon зі статичним балансом
Оснащений ретельно спроектованим вигнутим тонармом S-подібної форми з оптимізованим кутом трекінгу в будь-якій точці платівки. Цей нещодавно покращений тонарм Denon® має регулювання ваги картриджа, регулювання запобігання скочування (0-3 г) та нещодавно розроблене регулювання висоти тонарма (0-9 мм). Це дає вам повну гнучкість у налаштуванні вашого програвача для ваших кращих картриджів або нестандартного килимка.

Управління ШИМ двигуна Space Vector
Широтно-імпульсна модуляція Space vector (SV-PWM) - це нова технологія для управління обертанням двигуна. SV-PWM - це просто алгоритм, що використовується для управління модулем PWM (широтно-імпульсної модуляції), який живить двигун. SV-PWM значно знижує гармоніки в двигуні, які можуть викликати перегрів і коливання моменту, що крутить, і забезпечує безперервний надійний вихід по напрузі і частоті протягом тривалого періоду прослуховування при будь-якій швидкості обертання або навантаженні завдяки безперервному зворотному зв'язку швидкості обертання.

Імпульсне джерело живлення (SMPS)
Імпульсне джерело живлення (SMPS) дає великі переваги програвачам, оскільки дозволяє уникнути використання лінійного трансформатора та непотрібних вібрацій. Це дозволяє інтегрувати блок живлення в програвач, позбавляючись будь-яких зовнішніх силових трансформаторів або блоків живлення, що звисають за продуктом. Це також дозволяє уникнути коливань напруги та частоти через зміни в енергосистемі.

Регульовані демпфуючі ніжки
Ніжки є ключем до захисту відтворення від будь-якої вібрації, що сприймається поверхнею, де стоїть програвач. Але ці ніжки також регулюються, щоб ідеально збалансувати диск для точного відстеження голки в канавці.

Характеристики