ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Проигрыватель винила REGA Planar 1 Plus Walnut
Код: rega-p1pwl

LP програвач, з фонокоректором, швидкість відтворення: 33; 45 об/хв, тонарм: алюміній RB110 9', MM-картридж Rega Carbon, основа: МДФ, опорний диск: фенольна смола, привід: пасиковий, кришка в комплекті, габарити: 447 x 117 x 360 мм, вага: 4,3 кг, колір: горіх

20 588 грн.
Описание

Програвач вінілових дисків Rega Planar 1 Plus виготовлений на базі дуже вдалої моделі, конструкція якої була значно доопрацьована. Rega Planar 1 Plus оснащена малошумним 24-вольтовим двигуном з виточеним з алюмінію шківом. Масивний опорний диск товщиною 23 мм, виготовлений з фенольної смоли, має значну інерцію, завдяки чому пластинка обертається плавно та стабільно. Новий прецизійний опорний підшипник з латунною підставою має мінімальні шуми та биття, що унеможливлює виникнення небажаних вібрацій. У моделі Rega Planar 1 Plus використовується класичний пасичний привід, а зміна швидкості обертання диска (33,1/3 або 45 оборотів за хвилину) досягається шляхом перестановки пасика з однієї канавки шківа двигуна на іншу.

На програвачі встановлений виготовлений вручну тонарм RB110, на якому змонтовано та повністю налаштовано звукознімач Rega Carbon. Тонарм має прецизійний підшипник з нульовими биттями, і не потребує додаткового настроювання. Змонтований на тонармі противагу вагою 11 грам дозволяє точно налаштувати притискну силу. Таким чином, повністю підготувати щойно куплений програвач Rega Planar 1 Plus до прослуховування платівок можна буквально за півхвилини.

При розробці Rega Planar 1 Plus компанія вирішила відмовитися від USB-виходу, вклавши ресурси, що звільнилися, у підвищення якості інших елементів конструкції. У той же час Rega Planar 1 Plus оснащений відмінним вбудованим фонокоректором на базі дуже вдалої моделі Fono Mini, яка отримала безліч нагород у спеціалізованій пресі. Схема фонокоректора була додатково доопрацьована для використання саме в Rega Planar 1 Plus. Таким чином, для підключення програвача можна скористатися стандартним лінійним входом (з'єднувальний кабель із RCA-роз'ємами входить до комплекту). Програвач має прозору пилозахисну кришку.

Характеристики