ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Проигрыватель винила REGA Planar 2 Walnut
Код: rega-p2wl

LP програвач, швидкість відтворення: 33; 45 об/хв, без фонокоректору, тонарм: карбон 9', MM-картридж Rega Carbon, основа: МДФ, опорний диск: скло, привід: пасиковий, кришка в комплекті, габарити: 447 x 117 x 360 мм, вага: 5,5 кг, колір: горіх

25 748 грн.
Описание

Planar 2 розроблявся протягом двох років разом із останнім Planar 3. Він оснащений тонармом RB220, новим малошумним двигуном на 24 В, акриловим глянцевим ламінованим цоколем, центральним підшипником нового дизайну та багато іншого. Кожна функція цього інноваційного нового програвача призначена для отримання максимальної кількості інформації та деталей із вашої колекції вінілів.

Тонарм RB220 оснащений революційними новими функціями, розробленими для підвищення продуктивності та надзвичайно простого налаштування. RB220 містить розроблені Rega підшипники з ультранизьким коефіцієнтом тертя (заявка на патент), розміщені в новому, більш жорсткому та легкому корпусі підшипника. Це було розроблено з новим оновленим регульованим ухилом (станом на осінь 2020 року), що забезпечує більшу гнучкість і сумісність із широким спектром картриджів. Новий корпус також містить інтегрований затиск для плеча та використовує останню спеціальну алюмінієву трубку Rega.

Особливості:

  • Прецизійний тонарм RB220
  • Картридж Rega Carbon встановлено на заводі
  • Двигун 24 В з низьким рівнем шуму та низькою вібрацією
  • 10 мм флоат-скло opti-white
  • Оздоблення з ефектом волоського горіха стандартно постачається з димчатим пилозахисним чохлом
  • Удосконалений приводний ремінь EBLT 
Характеристики