ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Проигрыватель винила Musical Fidelity Round Table S White
Код: MF-RTSw

Номінальна швидкість 33/45 об/хв, система зовнішнього ременного приводу, ручна зміна швидкості, співвідношення сигнал/шум механічний шум: - 39 дБ, електричний шум: - 65 дБ, діапазон притискної сили: 0 - 25 мН, розміри (ШхВхГ): 542 х 100 х 342 мм, вага: 6кг, колір: білий

31 590 грн.
Описание

Програвач вінілових дисків Musical Fidelity Roundtable s Turntable – компактна модель з оформленням в мінімалістичному стилі. Він може працювати з різними пластинками завдяки застосуванню ремінного приводу з підтримкою швидкості 33 і 45 об/хв.його збалансована конструкція зводить до мінімуму кількість механічних шумів і інтенсивність детонації. 

Корпус пристрою виготовлений з жорсткого МДФ, обробленого на автоматичному верстаті, а опорна плита – з інструментальної сталі. Завдяки цьому програвач несприйнятливий до сильних вібрацій і поштовхів – навіть в складних обставинах він не допускає перескакування голки. 

Прямий тонарм повністю врівноважений, за рахунок чого вдається домогтися точної передачі обох каналів, а також мінімізувати знос диска. Підшипники з високовуглецевої сталі забезпечують дуже плавне обертання пластинки без різких перепадів висоти і коливань швидкості. 

У тонармі передбачена можливість зміни положення противаги і величини притискного зусилля, що дозволяє програвачу працювати з різними картриджами.

Характеристики