ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Проигрыватель винила Music Hall MMF-7.3 SE 2M-Bronze Piano Black
Код: mmf-73sbl

Програвач вінілових дисків, тип приводу: ремінний, без фонокоректору, ММ-картридж Ortofon 2M-Bronze, тонарм: Pro-Ject 9.1" (228.6 мм) вуглеволокно, частота обертання: ЗЗ - 45 об/хв, опорний диск: акріл 300 мм, кришка в комплекті, габарити: 464 х 337 х 140 мм, вага: 10.9 кг, колір: чорний лак

71 565 грн.
Описание

Підніміть свої музичні враження із програвачем Music Hall MMF-7.3. Цей винятковий програвач може похвалитися унікальною конструкцією із двома цоколями, яка зводить до мінімуму небажаний резонанс та вібрації для максимально точного відтворення звуку.

Володіючи цілісним тонармом з вуглецевого волокна і повністю регульованим VTA, азимутом та демпфованим механізмом підйому руки, MMF-7.3 дозволяє точно відстежувати та витягувати музичні нюанси. Центр ваги противаги програвача знаходиться на одному рівні з кінчиком голки, зменшуючи небажані резонанси та вібрації та діючи як демпфер резонансу для чудової якості звуку.

MMF-7.3 поставляється з додатковим картриджем Ortofon 2M Bronze з тонкою голкою, правильно вирівняною та встановленою для максимально можливої ​​якості відтворення. Прецизійний основний підшипник з нержавіючої сталі з тефлоновим покриттям забезпечує безшумну і плавну роботу, а нерезонансний акриловий диск з металевим затискачем для грампластинок, що нагвинчується, і м'який повстяний килимок забезпечують виняткову стабільність і з'єднання пластинок для поліпшення відтворення.

Насолоджуйтесь музикою, як ніколи раніше, із програвачем Music Hall MMF-7.3. Завдяки своєму винятковому дизайну, передовій технології тонарма та чудовим картриджам цей програвач є обов'язковим для будь-якого любителя музики.

Характеристики