ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Проектор Optoma UHDCast Pro Wi-Fi модуль
Код: 45048915

Бездротовий адаптер, сумісність Android, Chrome OS, Windows, Mac OS та iOS, бездротовий зв'язок: IEEE 802.11ac 2T2R, дальність приймання: 10 м, входи: 1 x micro USB power, виходи: 1 x HDMI 2.0, розміри (Ш x Р x В) (мм): 35х87х10, вага: 120 г

8 610 грн.
Описание

Бездротовий адаптер для презентацій 4K UHD
З легкістю представляйте документи, зображення та відео, що зберігаються на вашому мобільному пристрої або ноутбуці, на проекторі бездротової мережі з роздільною здатністю 4K UHD.

Функції

  • Бездротове проеціювання з ноутбука або мобільного пристрою
  • Бездротова презентація документів, зображень та відео
  • Підтримує роздільну здатність 4K UHD
  • Сумісність з Android, Chrome OS, Windows, Mac OS та iOS

Дзеркальне відображення ноутбука
Дзеркальне відображення вмісту вашого ноутбука або Mac на великому екрані. Ідеально підходить для обміну презентаціями прямо з комп'ютера, позбавляючи клопоту та додаткових витрат на встановлення довгих кабелів.

Відображайте те, що знаходиться на вашому пристрої Android® або iOS, прямо на великому екрані.

Переглядач фотографій
Потокова передача відеофайлів, що зберігаються на пристрої, безпосередньо на проектор або відображення бездротової мережі; усунення клопоту та додаткових витрат на встановлення довгих кабелів.

Відео трансляція
Потокова передача відеофайлів, що зберігаються на пристрої, безпосередньо на проектор або відображення бездротової мережі; усунення клопоту та додаткових витрат на встановлення довгих кабелів.

Режим живої камери
Перетворіть свій мобільний пристрій на візуалізатор. Миттєво транслюйте живі кадри з камери на проектор або дисплей мобільного пристрою.

Анотації
Малюйте та коментуйте зображення, що проектується зі свого мобільного пристрою — привертайте увагу аудиторії за допомогою кількох кольорів, від руки або за допомогою наданих інструментів для виділення ключових моментів.

Розділений екран 4:1
Одночасно присутні з чотирьох пристроїв - ідеально підходить для обміну ідеями під час зустрічі.

DLNA
Відображайте вміст, що зберігається у вашій мережі, на проекторі або пристрої відображення.

Живлення від USB
Під'єднайте перехідник безпосередньо до порту HDMI та подайте живлення на пристрій через порт USB-A на проекторі або пристрої відображення. Або використовуйте зовнішній адаптер USB.

Характеристики