ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Проектор Optoma GT2000HDR (E9PD7KK31EZ4)
Код: E9PD7KK31EZ4

Лазерний проектор Full HD, для дому, DLP, короткофокусний, компактний, контрастність: 2000000: 1, яскравість: 3500 ANSI лм, проекційне відношення: 0.496:1, пульт ДК, розміри (Ш x В x Г): 274 x 216 x 114 мм, вага: 3 кг, колір: білий

70 000 грн.
Описание

Ультракомпактний короткофокусний лазерний проектор Full HD для дому
Розроблений з урахуванням вимог екологічності, енергозберігаючий лазерний проектор GT2000HDR забезпечує легку установку в будь-якому місці завдяки короткофокусному об'єктиву та широким можливостям підключення в елегантному, компактному корпусі, який на 34% меншому, ніж у попередніх моделей Optoma.¹

Проектор GT2000HDR скорочує енергоспоживання до 45% в порівнянні з ламповими проекторами Optoma.2 Передова енергозберігаюча лазерна технологія DuraCore забезпечує тривалий термін служби виробу - до 30 000 годин без необхідності в додаткових лампах, вимагає мінімального технічного обслуговування і не містить ртуті, що ще більше. Вуглекислий газ.

Додатковою перевагою є те, що GT2000HDR оснащений зовнішнім джерелом живлення, що забезпечує більшу надійність, портативність та енергоефективність.

Екологічно чиста упаковка містить до 97% матеріалів, придатних для вторинної переробки.

Зручний та простий у налаштуванні завдяки короткофокусному об'єктиву цей проектор можна розмістити менш ніж за півметра від будь-якої стіни. Проектор GT2000HDR забезпечує високу контрастність та точну реалістичну перенесення кольорів для любителів кіно. При яскравості 3500 люмен любителі спорту могли насолоджуватися прямими трансляціями по денному освітленні. Він також має ігровий режим з низькою затримкою введення – ідеально підходить для відеоігор, де потрібна швидкість реакції.

Перегляд при денному світлі
Цей універсальний проектор для домашніх розваг поєднує високу яскравість і соковиті кольори для реалістичних візуальних ефектів навіть при денному світлі. Ідеально підходить для перегляду телевізійних шоу, спортивних трансляцій кінофільмів або відео-ігор із сім'єю чи друзями у будь-який час доби.

Лазерні технології
Лазерні проектори Optoma використовують високоякісні лазери для створення зображення, що проектується. У багатьох випадках яскравість лазерних проекторів може бути вдвічі більша, ніж у еквівалентної лампової моделі. Лазерні проектори Optoma забезпечують більш високу ефективність для підтримки постійної яскравості, чудового кольору, миттєве включення/вимикання пристрою та тривалий термін служби до 20 000 годин.

Короткофокусний об'єктив
Завдяки короткофокусному об'єктиву ви можете запроектувати вражаюче зображення розміром 100" на відстані всього за метр від проектора. Це дозволяє розміщувати проектор ближче до стіни, нівелюючи при цьому тінь.

Full HD 1080p
Роздільна здатність 1080p дає чіткі та детальні зображення з HD контенту без масштабування або стиснення; ідеально підходить для перегляду фільмів Blu-ray, HD-мовлення та відтворення відеоігор.

HDR та HLG сумісність
Маючи сумісність із форматами HDR10 та Hybrid Log Gamma (HLG) для відображення HDR контенту, дані проектори Optoma дозволяють побачити набагато більше деталей, структури та кольорів зображення. Об'єкти виглядають цілішими і живішими, а додаткова деталізація створює більше відчуття глибини; ніби ви дивитеся у вікно.

Дивовижні кольори
Дивіться фільми, телепередачі та грайте в ігри з приголомшливою якістю передачі кольору. Надійні та продуктивні проектори Optoma підійдуть для будь-якої мети та випадку. Домашні проектори здатні відтворювати колірну гаму стандарту Rec.709, міжнародного стандарту HDTV, щоб гарантувати вам кінематографічне зображення точно, як було задумано режисером. А також більш насичені кольори, відмінно підходять для ігор та анімаційних фільмів.

Ігровий режим
Ігровий режим оптимізує ваш проектор для блискавичного часу відгуку, максимальної контрастності та яскравості кольорів для максимально чіткої передачі кожної деталі, давай можливість зосередитися на перемозі.

Два HDMI входи
Грайте у відео-ігри, транслюйте відео та ділитесь фотографіями на великому екрані, не виходячи з власного будинку. За допомогою двох входів HDMI можна легко підключитися до ігрової консолі, ресивера, ноутбука, ПК, програвача Blu-Ray або медіаплеєра за допомогою одного кабелю. Ви також можете перетворити його на Smart проектор, підключивши до нього HDMI адаптер, такий як Google Chromecast, Apple TV.

Проекція 360 градусів
Зображення може проектуватись у повному діапазоні 360 градусів уздовж горизонтальної осі проектора.

Робота в режимі 24/7
Проектори Optoma призначені для роботи 24 години на добу у стандартному режимі. Ідеально підходять для використання тривалі часи.

Стандартна гарантія на лапмпу поширюється на роботу проектора у режимі 24/7. Гарантія на проектор заснована на стандартному робочому годиннику використання. Для досягнення оптимальної продуктивності Optoma рекомендує вимикати проектор або перевести його в режим очікування кожні 24 години на 30 хвилин, щоб продовжити термін служби лампи.

Автоматичне вимкнення
У випадку, якщо проектор залишено увімкненим, але не використовується, він вимикається автоматично - якщо протягом заданого періоду часу не отримує сигнал ззовні. Ця функція допомагає знизити витрати на споживання енергії.

Вбудований динамік
Якісне відтворення аудіосигналу, простота підключення та налаштування, скорочення витрат: немає необхідності купувати дорогі зовнішні гучномовці.

24 кадри в секунду
Більшість фільмів знімаються зі швидкістю 24 кадри на секунду. Щоб зберегти чистоту вихідного зображення, проектори Optoma здатні приймати джерела високої чіткості з частотою 24 кадри за секунду для відтворення фільмів точно так, як їх задумав режисер.

Живлення від USB
Роз'єм USB, розташований на комутаційній панелі, призначений для живлення адаптерів HDMI, таких як Google Chromecast.

Характеристики