ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Проектор Epson CO-W01
Код: V11HA86040

Портативний, 1280x800, технологія: LCD: 3 х 0,59", формат: 16:10, яскравість: 3000 Лм, потужність лампи: 188 Вт, термін служби лампи: 6000 ч, габарити: 87 x 295 x 211 мм, вага: 2.4 кг, колір: білий

18 605 грн.
Описание

Цим проектором може насолоджуватися вся родина. Якщо ви хочете дивитися фільми, ігри, спорт або проводити чіткі презентації, цей проектор WXGA має все, що вам потрібно. Завдяки потужній технології 3LCD він забезпечує неймовірно яскраве та чітке зображення з яскравістю 3000 люмен навіть при денному світлі. Крім того, проектор легко транспортувати та налаштовувати. Довговічність джерела світла лампи забезпечує відмінне співвідношення ціни та якості.

Незалежно від того, дивитеся ви улюблені фільми чи проводите презентацію, цей проектор може досягти вражаючого розміру екрана до 378 дюймів (9,6 м). Технологія 3LCD також забезпечує відмінну якість. Він робить зображення втричі яскравішим, ніж у конкурентів, і має яскраві та яскраві кольори. Ви надихнете всіх – родину та друзів, а також колег та клієнтів.

Цей потужний, але доступний за ціною проектор WXGA забезпечує винятково яскраве, барвисте зображення з чіткими деталями навіть у яскравих кімнатах. Усе це стало можливим завдяки технології 3LCD, яка забезпечує однаково високу білу/кольорову світлову потужність 3000 люмен.

Шукаєте довгострокове, просте та недороге рішення для своїх проекційних потреб  Завдяки довговічному джерелу світла ви можете насолоджуватися чудовими знімками до 18 років.

При розробці цієї моделі акцент був зроблений на мобільність і швидке налаштування. Його компактний дизайн дозволяє легко транспортувати з кімнати в кімнату. Корекція трапецеїдальних спотворень також дозволяє швидко налаштувати зображення та легко отримати доступ до вмісту через вхід HDMI.

Характеристики