ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Проектор Sony VPL-VW5000ES Black
Код: VPL-VW5000E

Проектор для домашнього кінотеатра, матриця: 4K SXRD, 4096 x 2160, F: 1.27 ÷ 2.73 : 1, яскравість: 5000 лм, Laser-LED, габарити (ШxВxГ): 550 x 228 x 750 мм, вес: 40 кг, цвет: чорний

2 340 000 грн.
Описание

Проектор для домашнього кінотеатру з потужними функціями: висока яскравість і чіткість зображення в форматі 4K
Незабутні відчуття при перегляді. Проектор VPL-VW5000ES – це надійне рішення для великих і якісно обладнаних приміщень для домашнього кінотеатру, завдяки якому при перегляді можна в повній мірі оцінити кожну деталь зображення, багатство кольорів і високий рівень контрастності. Проектор для домашнього кінотеатру з широкими функціями оснащений потужним лазерним джерелом світла. У ньому також реалізована проекційна система на базі 4K-матриці SXRD від Sony, яка зазвичай застосовується в професійних кінопроекторах. Багаті деталями зображення в початковому якості формату 4K (4096 × 2160) мають дозвіл, в чотири рази перевищує роздільна здатність Full HD, дозволяючи випробувати неймовірний ефект присутності і залученість в дію на екрані. Серед достоїнств варто відзначити яскраві кінематографічні кольору, плавну передачу руху і високий рівень контрастності. Яскравість становить 5000 люмен і забезпечує чіткість і різкість широкоформатних зображень навіть при яскравому світлі. Високоефективний лазерний джерело світла відрізняється довгим терміном служби, дозволяючи скоротити час і витрати на технічне обслуговування. Нарівні з високим рівнем якості зображення і надійністю цей проектор для домашнього кінотеатру дозволяє оптимізувати і зменшити експлуатаційні витрати в порівнянні зі звичайними проекційними системами і уникнути несподіваних збоїв у роботі ламп. Зберігайте орієнтованість на майбутнє завдяки підтримці нових стандартів 4К, в тому числі високої частоти кадрів і розширеного динамічного діапазону, і оціните технології завтрашнього дня. Гнучкі можливості установки, зручна автоматичне калібрування і низький рівень шуму в робочому стані роблять проектор для домашнього кінотеатру VPL-VW5000ES 4K відмінним рішенням для створення висококласної системи домашніх розваг.

Чітке зображення у форматі 4К в чотири рази більш деталізовано в порівнянні з форматом Full HD
Технологія панелей SXRD, використовувана в професійних проекторах, забезпечує зображення з роздільною здатністю 4К (4096 х 2160) без електронного оптимізації зображення. Всі деталі відображаються дивно чітко і природно, без нерівних кордонів і видимих пікселів.

Висока яскравість і контрастність
Завдяки яскравості 5 000 люмен і широкому динамічному діапазону контрастності зображення 4K залишається чітким і яскравим, а рівень чорного залишається глибоким навіть при яскравому світлі.

Більш тривала робота за рахунок лазерного джерела світла Z-PhosphorTM
У проекторі VPL-VW5000ES використовується надзвичайно яскравий і надійний лазерний джерело світла на базі технології Z-PhosphorTM. Термін служби цього джерела світла від Sony становить до 20 000 годин безперервної експлуатації без необхідності заміни ламп і технічного обслуговування.

Подвійне керування контрастністю
Крім динамічного керування вихідний яскравістю лазерного джерела світла, в проекторі застосовується технологія Advanced Iris. Задати налаштування діафрагми і лазерного джерела світла можна окремо, або вони можуть працювати в динамічному режимі для оптимальної передачі яскравості погано і добре освітлених сцен. В результаті виходять більш насичені чорні відтінки і яскраві живі кольори саме там, де це необхідно. Висока динамічна контрастність робить кожну сцену максимально реалістичною.

Точність зображення на всьому екрані завдяки об'єктиву ARC-F
Проектор VPL-VW5000ES оснащений об'єктивом c чіткої фокусуванням у всьому діапазоні (ARC-F), що забезпечує бездоганну якість зображення на всьому екрані. Всі 18 елементів цього об'єктива з широкою діафрагмою, в тому числі шість додаткових компонентів сверхмалой дисперсії, виготовлені зі скла. Це забезпечує оптимальне зведення основних кольорів – червоного, зеленого і синього – навіть в самих крайніх точках зображення, що дозволяє отримувати чітку і яскраву картинку під будь-яким кутом перегляду.

Оптимізатор цифрового фокуса
Ви можете отримати ідеальну точність при фокусуванні не тільки за допомогою оптичних коштів, а й завдяки оптимізаторові цифрового фокуса. Оптимізатор заздалегідь враховує можливі оптичні спотворення об'єктиву і коректує зображення, щоб фокус зберігся навіть по краях картинки.

Підвищення дозволу Reality Creation
Ексклюзивна технологія Reality Creation аналізує кожен піксель зображення і за допомогою потужних алгоритмів зіставлення із зразками, що розроблялися довгі роки, підвищує чіткість зображення, не спотворюючи його. Вона також вміє підвищувати роздільна здатність фільмів Full HD на Blu-ray DiscTM і DVD майже до 4K.

Розширена колірна гамма з технологією дисплея TRILUMINOS
Багатство кінематографічних природних кольорів і відтінків перевершує можливості стандартної проекційної системи. Проектор VPL-VW5000ES підтримує колірний простір професійного DCI-P3 і новий стандарт колірного простору BT.2020 (в режимі емуляції), що дозволяє передавати ще більш широкий діапазон колірних відтінків.

Плавне і реалістичне зображення
Супершвидкий відгук панелі і технологія Motionflow дозволять вам побачити кожну деталь з мінімальним розмиванням незалежно від швидкості дій на екрані.

Підтримка HDR: коли зображення оживає
Технологія розширеного динамічного діапазону (HDR) розкриє всю красу зображень в суперсучасному форматі UHD. Дивіться Blu-ray або транслюйте відео з потокових сервісів – ваші очі в будь-якому випадку чекає справжній бенкет. HDR – це розширений діапазон яскравості, насичені кольори і більш контрастні, реалістичні зображення. Підтримуються формати HDR10 і HLG (Hybrid Log-Gamma). Проектори для домашніх кінотеатрів Sony відтворюють кольори і контрастність точно так, як задумував режисер.

Підтримка новітніх стандартів HDMI-інтерфейсу
Проектор VPL-VW5000ES відтворює зображення зі швидкістю 60 кадрів в секунду в дозволі Ultra HD (4K 60p YCbCr 4: 4: 4 8 біт/YCbCr 4: 2: 2 12 біт). Це забезпечує додаткову плавність зображення, насичені і природні кольори. Підтримка HDCP 2.2 дозволить вам скористатися перевагами новітніх служб контенту 4К.

Пам'ять положення зображення
Збереження до п'яти положень варіооб'єктива для використання в подальшому. Збережені налаштування можуть бути приведені у відповідність з форматом зображення, включаючи 16: 9 і Cinemascope.

Гнучкі можливості установки в домашніх умовах
Можливість нахилу на ± 30° розширює гнучкість установки проектора відповідно до вимог до домашнього кінотеатру, в тому числі для просветной проекції.

Автоматичне калібрування
Налаштувати камеру дуже легко: автоматичне калібрування гарантує якісні зображення.

Сумісний виробничий стандарт ВЧ 3D
Вбудований ВЧ-передавач синхронізується з будь-якими високочастотними 3D-окулярами для ширшої зони покриття і більшої стабільності без зовнішнього передавача.

Швидкий запуск
Не змушуйте аудиторію чекати початку кінопоказу. Висока швидкість запуску забезпечується технологією лазерного джерела світла, дозволяючи запускати проекцію безпосередньо після увімкнення живлення проектора.

Характеристики