ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Наушники беспроводные Aiwa HSTBTN-800BK
Код: HSTBTN800BK

Бездротові, повноразмірні, з наголов'ям, закриті, імпенданс: 32 Ом, діапазон частот навушників: 20 Гц - 20 000 Гц, чутливість: 105 дБ, з шумозаглушенням, Li-Ion аккумулятор 290 мАг, час роботи: до 18 г, Bluetooth 4.0, вага: 166 г, колір: чорний

3 459 грн.
Описание

Нові навушники Aiwa HSTBTN-800BK ідеальні завдяки системі шумоподавлення ANC. З ними ви насолоджуватиметеся музикою, дзвінками і, насамперед, тишею.

Це система шумозаглушення, розроблена за класичною японською технологією, яка супроводжує бренд із самого його зародження. Результати чудові та відрізняються дуже потужною звукоізоляцією. Шумопригнічення досягає 18 дБ.

Стильні та особливо зручні
Насолоджуйтесь унікальними враженнями від усіх ваших відеодзвінків – вдома, на роботі чи в дорозі. Ідеальне з'єднання та стильний дизайн забезпечують безпеку і ніколи не залишають вас у підвішеному стані. Підключення через Bluetooth або через кабель 3,5 мм.

Елегантний дизайн
Навушники Aiwa Silence HSTBTN-800BK привертають увагу своєю елегантною обробкою. При найближчому розгляді стає зрозуміло, що це - переваги.

З'єднання Bluetooth v4.0
Радіус дії складає 10 метрів. Завдяки бездротовому з'єднанню Bluetooth ці навушники забезпечують гучний зв'язок і дозволяють керувати треками, гучністю та дзвінками. Сполучення здійснюється простим натисканням.

Якість Hyperbass
Бренд розробив нову систему Hyperbass, що забезпечує потужні баси з високою точністю звучання та високою продуктивністю. Ці навушники оснащені 40-міліметровими динаміками, що забезпечують оптимальну якість звуку.

Функція "вільні руки"
Зараз, як ніколи, є актуальними відеодзвінки. Для якісного спілкування потрібно чути співрозмовника. Для цього компанія Aiwa розробила ці шумопоглинаючі Bluetooth-навушники, що ідеально підходять для функції гучного зв'язку та зручного керування.

Сумісні з усіма пристроями
Незалежно від того, чи ви підключаєтеся до мережі через комп'ютер, планшет або смартфон, ці навушники ідеально підійдуть вам. Вони сумісні з усіма пристроями та всіма брендами.

Асортимент аксесуарів у комплекті
У комплект поставки входить ціла низка аксесуарів, які справляють враження від використання Aiwa більш повними. В комплект входить тканинна сумка для перенесення, кабель AUX IN для підключення навушників через роз'єм 3,5 мм та зарядний кабель Aiwa у нейлоновому обплетенні.

Особливості:

  • Активне шумозаглушення для заглушення шуму міського руху, шуму в салоні автомобіля або напруженого офісного з'єднання Bluetooth
  • Мікрофон для дзвінків, розумна розмова, робота з усіма моделями iPhone та іншими смартфонами
  • Незалежні вбудовані елементи керування, керування треками та прийом дзвінків
  • Бездротове підключення або через аудіокабель 3,5 мм
  • Баси високої школи дуже збалансовані та багатошарові, високої точності.
  • Високоякісні амбушюри генерують насичений, повний звук
  • Регульована посадка
  • Гіпербас
Характеристики