ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Интегральный усилитель Rotel A10 MKII black
Код: 244687

Стерео-підсилювач, вихідна потужність 2 х 40 Вт (8 Ом), підсилювачі класу A/B, MM-фонокорректор, тороїдальний трансформатор у блоці живлення, габарити (Ш х В х Г): 430 × 72 × 342 мм, вага: 5.9 кг, колір: чорний

27 720 грн.
22 176 грн.
Описание

A10 - це інтегрований підсилювач із вихідною потужністю 40 Вт на канал, призначений для аудіо пуристів, яким не потрібна висока потужність або стрімінг цифрової музики. Простота роботи з ним окрилює, а якість відтворення звуку надихає.

Якщо ви плануєте зробити перший крок у світ справжніх Hi-Fi систем або ж шукаєте компактну, але високоякісну аудіо систему для другого житлового простору, немає нічого кращого за інтегрований підсилювач А10. Він створений, щоб забезпечити максимальну якість за заданою ціною. У його конструкції прибрано всі зайві функції, які підвищують загальну вартість і можуть відвернути увагу від прослуховування музики.

Простий в експлуатації і приємний у прослуховуванні, А10 має роз'єм для підключення всіх ваших джерел, включаючи аналоговий вхід (3,5 мм міні-джек) для iOS-пристроїв або інших медіа-плеєрів, вхід для CD-плеєрів, вхід фонокорректора для ММ- головок – якщо ви віддаєте перевагу класичному вінілу, вхід тюнера для улюблених радіостанцій і два AUX входу для інших аналогових джерел.

Характеристики