ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Интегральный усилитель NAD C 3050 Stereo Integrated Amplifier
Код: NADC3050BLK

2-х канальний, миттєва потужність: 135 Вт на канал, ЦАП TI PCM5242 32 біт/384 кГц, THD (20 Гц - 20 кГц) <0.002%, гібридно-цифровий підсилювач UcD, Bluetooth, фонокорректор: ММ-тип, пульт ДК, габаритні розміри (Ш х В х Г) 450 x 110 x 355 мм, вага нетто: 10 кг

58 769 грн.
Описание

У стереофонічному підсилювачі NAD C 3050 - 50-річна історія інновацій NAD зустрілася з майбутнім hi-fi. Завдяки подвійним VU-метрам, кнопковим селекторам входів, вініловому корпусу з горіховим оздобленням і фірмовому стилю 1970-х років, C 3050 нагадує компоненти, що допомогли поколінню любителів музики відкрити для себе радість відмінного звучання. Завдяки підсилювачу HybridDigital UcD потужністю 100 Вт на канал і диференціальному ЦАП з високою роздільною здатністю Texas Instruments, C 3050 забезпечує звук, який вразить сучасних вимогливих слухачів. А завдяки технології захисту майбутнього MDC2 від NAD, власники C 3050 можуть додати такі передові можливості, як потокове відтворення з високою роздільною здатністю BluOS і корекція приміщення Dirac Live.

Натхненний вінтаж
Промисловий дизайн C 3050 був натхненний стереофонічним підсилювачем NAD 3030, класикою 1970-х років. Елементи вінтажного стилю включають подвійні VU-метри з підсвічуванням, кнопкові регулятори для вибору джерела, корпус з вінілу з обробкою під горіх і темно-сіру передню панель з оригінальним логотипом New Acoustic Dimension, виконаним скорописним шрифтом 1970-х років.

Повністю сучасний
Використовуючи відому технологію підсилювачів NAD HybridDigital UcD, C 3050 має номінальну потужність повного розкриття 100 Вт на канал у безперервному режимі та 135 Вт/сек у миттєвому, що дає змогу без зусиль відтворювати музичні перехідні процеси. Шуми та спотворення практично незмірні в усьому аудіодіапазоні. Результатом є нейтральний, привабливий звук через будь-яке акустичне навантаження - навіть за високих рівнів прослуховування.

C 3050 відтворює музику, яку ви любите, з прекрасною деталізацією, захопливою тривимірністю, що захоплює, та приголомшливою динамікою.

У цифровій секції використовується диференціальний ЦАП з високою роздільною здатністю PCM5242 компанії Texas Instruments, відомий своїми чудовими динамічними характеристиками і стійкістю до джиттера синхронізації. Завдяки цьому C 3050 забезпечує дивовижну музикальність, приголомшливу чистоту і точне відтворення звуку з усіх цифрових джерел.

Дружнє майбутнє
C 3050 оснащений останнім поколінням технології перспективного проектування NAD Modular Design Construction, MDC2, яка дає змогу користувачам додавати нові функції та можливості, вставляючи додатковий модуль у слот MDC2 на задній панелі. MDC2 - це абсолютно нова конструкція, що забезпечує двосторонній зв'язок між модулем розширення і головним компонентом. Додатковий модуль MDC2 BluOS-D надає дві дуже затребувані можливості: потокову передачу музики з високою роздільною здатністю BluOS і корекцію приміщення Dirac Live.

Світ музики
Завдяки дводіапазонному Wi-Fi і Gigabit Ethernet, MDC2 BluOS-D забезпечує доступ практично до всієї будь-коли записаної музики через BluOS, відзначену нагородами бездротову систему управління музикою. Використовуючи інтуїтивно зрозумілий застосунок BluOS Controller, слухачі можуть отримати доступ до понад 20 популярних потокових сервісів, включно з кількома, що пропонують аудіо з високою роздільною здатністю без втрат, як-от Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz і Tidal. BluOS підтримує аудіо високої роздільної здатності до 24 біт/192 кГц і має можливість декодування та рендерингу MQA для потокового передавання студійної якості. MDC2 BluOS-D також дає змогу відтворювати музику з вашої особистої бібліотеки та тисячі інтернет-радіостанцій через стереофонічний підсилювач C 3050.

MDC2 BluOS-D підтримує Spotify Connect і Tidal Connect, тому ви можете увімкнути музику в застосунках для цих сервісів, а потім передати відтворення на C 3050. Також підтримується Apple AirPlay 2, тому ви можете передавати потокове аудіо на MDC2 BluOS-D з будь-якої програми на iPhone, iPad або комп'ютері Macintosh. Ви також можете керувати відтворенням голосом за допомогою Amazon Alexa або Apple Siri.

При установці MDC2 BluOS-D C 3050 може бути частиною музичної системи для всього будинку з 64 зонами. У різних кімнатах може звучати різна музика, кожна з незалежним регулюванням гучності, або одна й та сама музика може звучати в різних кімнатах одночасно. Завдяки двонаправленій архітектурі MDC2 музика з будь-якого джерела, під'єднаного до C 3050, може транслюватися на компоненти BluOS в інших кімнатах.

Працюйте в кімнаті
MDC2 BluOS-D дає змогу власникам C 3050 усунути найслабшу ланку в більшості музичних систем - середовище прослуховування. Підключіть мікрофон з комплекту поставки до USB-порту MDC2 BluOS-D, а потім дотримуйтесь інструкцій у простому у використанні додатку Dirac Live. Dirac відтворить тестові тони через ваші колонки, проаналізує результати, а потім створить коригувальні фільтри, які усунуть такі поширені акустичні проблеми, як стоячі хвилі та небажані відбиття. Результати перетворюються. З увімкненою Dirac Live* ви відчуєте значно поліпшену чіткість басів, більшу тональну точність і точнішу візуалізацію. Завдяки можливості двостороннього зв'язку MDC2 ви зможете насолоджуватися цими перевагами з усіма джерелами, підключеними до C 3050. Ви можете створити до п'яти налаштувань Dirac для різних положень слухачів або умов у приміщенні, наприклад, відкриті або закриті штори.

Добре пов'язаний
Завдяки повному набору цифрових і аналогових входів C 3050 може працювати з усіма вашими вихідними компонентами. Любителі вінілу належним чином оцінять надмалошумний фонокаскад ММ у C 3050. Для перегляду фільмів і телепередач C 3050 оснащений портом HDMI eARC для підключення HDTV, що дає змогу використовувати C 3050 як центр високопродуктивного дво- або 2.1-канального домашнього кінотеатру. C 3050 також має аналогові коаксіальні цифрові та оптичні цифрові входи лінійного рівня.

Слухачі можуть під'єднати дві пари колонок із перемиканням Speaker A/B, а також сабвуфер. Двонаправлене з'єднання aptX HD Bluetooth дає змогу передавати потокове аудіо на C 3050 зі смарт-пристрою і передавати аудіо з C 3050 на пару бездротових навушників. C 3050 також має спеціальний підсилювач для навушників і роз'єми pre-out/main-in, які дають змогу під'єднати потужніший підсилювач і використовувати C 3050 тільки як передпідсилювач. C 3050 оснащений ІЧ-пультом дистанційного керування і має такі зручні для інсталяторів функції, як 12-вольтовий тригер і ІЧ-вхід.

Воістину поза часом
C 3050 - це гідна данина поваги 50-річній історії інноваційних підсилювачів NAD. Стереофонічний підсилювач NAD C 3050 з вінтажним дизайном - це свято для очей. Завдяки інноваційним технологіям C 3050 - це свято для вух. Порт MDC2 підсилювача C 3050 дає змогу легко додати такі привабливі функції, як потокове мультирумне мовлення BluOS і кімнатна корекція Dirac Live, - не кажучи вже про нові можливості, які ще належить розробити.

Особливості:

  • Ретро-елементи дизайну включають в себе вимірювачі VU на передній панелі, кнопкові регулятори входу, курсивний брендинг 1970-х років, корпус з вініловою обробкою кольору волоського горіха і темно-сіру передню панель.
  • Виключно низький рівень гармонійних та інтермодуляційних спотворень
  • Фонокаскад MM з ультранизьким рівнем шуму і схемою фільтрації інфразвуку
Характеристики