ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Фонокорректор Pro-Ject Phono Box S3 B Black
Код: 9120097829283

Тип: MM/MC, вхідний імпенданс 47 кОм, підсилювання MM / MC: 40 / 45 / 60 / 65 dB, сигнал/шум: 85 дБ, розміри: ШхВхГ: 206 x 55 x 153 мм, вага: 0.93 кг, колір: чорний

27 950 грн.
Описание

Phono Box S3 B — це фонопідсилювач початкового рівня, який пропонує повністю збалансований дизайн у невеликій упаковці. Ми доповнили це маленьке шасі високоякісними функціями. Серед іншого, наш новий True Balanced Connection. У Pro-Ject збалансовані з’єднання раніше були зарезервовані виключно для лінійки продуктів RS. Phono Box S3 B виводить ці функції на новий, неймовірний початковий рівень.

Наш Phono Box S3 B поставляється в абсолютно новому корпусі. Збільшений розмір дозволив нам додати нові функції до нашого фонопідсилювача S3, яких раніше не було в цьому ціновому діапазоні. Новий сталевий і алюмінієвий корпус забезпечує дуже високу стабільність і ізоляцію від перешкод, що важливо для нової технології всередині. Можливе підключення двох програвачів одночасно - всі параметри для кожного входу зберігаються. Ви можете ідеально адаптувати Phono Box S3 B до різноманітних картриджів. Використовуйте регулювання посилення, щоб точно узгодити вихідний рівень з іншими джерелами, такими як програвачі компакт-дисків або потокові пристрої. Надзвичайно низькі значення, такі як 50 пФ або 10 Ом, дозволяють врахувати всі ситуації.

Звукознімачі за своєю суттю є збалансованими перетворювачами сигналів! Через внутрішню структуру датчиків MM вам потрібен звукознімач MC, щоб мати можливість вловлювати весь збалансований сигнал. У поєднанні з нашими новими кабелями True Balanced Connection ви можете отримати доступ до високоякісних функцій, які раніше були доступні лише на найдорожчих фоносистемах. І найкраще: будь-який програвач Pro-Ject із виходом Cinch, mini XLR або 5P може це зробити!

Новий підсилювач Phono Box S3 B є повністю дискретним. Дискретна схема складається з різних електронних компонентів і окремих пристроїв. Секція підсилювача складається з окремих частин і не використовує інтегральних схем! Це вимагає більш тривалого та дорожчого процесу розробки, але забезпечує найкращу якість звуку. Повністю збалансований каскад посилення може оптимізувати співвідношення сигнал/шум і забезпечити чистий сигнал для напівпасивного каскаду вирівнювання RIAA.

Симетричний дизайн - головна особливість! Підключіть свій програвач за допомогою 5-контактного міні-кабелю XLR і насолоджуйтеся перевагами нашого нового True Balanced Connection. По-справжньому симетричний каскад підсилення може витягнути найменшу музичну інформацію та ефективно відфільтрувати фоновий шум, що надходить із наших сучасних домівок (побутова техніка, WiFi та Bluetooth, шнури живлення, підсилювачі потужності).

Характеристики