ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

CD ресивер Denon CEOL RCD-N12 White
Код: 244806

Потужність підсилювача: 2 х 60 Вт, клас D, розрядність ЦАП: 24 біт/192 кГц, діапазон частот: 20 Гц – 20 кГц, відношення сигнал/шум: 86 дБ, Wi-Fi, AirPlay 2, Bluetooth, габарити (ШхВхГ): 280x102x305 мм, вага: 3.3 кг, колір: білий

35 700 грн.
30 324 грн.
Описание

Головне нововведення у моделі CD ресивера Denon Ceol N12 – це HDMI ARC вхід для підключення телевізора та Phono вхід для підключення вінілового програвача, при цьому порівняно з моделлю N10 було видалено один оптичний вхід. Передня панель центрального блоку оформлена в мінімалістському стилі, і більшу частину її простору займає великий дисплей, що легко читається. Основні органи управління системою – сенсорні кнопки – знаходяться на верхній панелі.

Центр фасаду Denon Ceol N12 займає лоток дискового транспорту, під яким розташований висококонтрастний 3-рядковий OELD-дисплей. На лицьовій панелі знаходиться кнопка живлення/standby з індикатором режимів роботи та клавіша відкриття лотка. Інші елементи керування (селектор джерела, регулятор гучності, джойстик для навігації по меню та керування відтворенням) винесені на верхню акрилову панель. Там же є позначка для поєднання з Bluetooth-пристроями з NFC. У лицьову панель вбудований USB-порт, що підтримує зарядку iPod/iPhone навіть у черговому режимі, та міні-джек для навушників. Також Denon Ceol N12 комплектується пультом дистанційного керування.

Denon Ceol N12 оснащений великою кількістю вбудованих джерел сигналу. Тут є CD-плеєр із швидким завантаженням диска і практично безшумно працюючим механізмом, а також дуже якісний FM/AM тюнер. Однак це лише частина списку можливостей даної моделі, більшість з яких пов'язані з мережевим функціоналом Denon Ceol N12. Тут передбачено відтворення музичних файлів як з різних пристроїв (підключення до мережі Ethernet або Wi-Fi), а також користування різними онлайн-сервісами. Denon Ceol N12 можна включити в бездротову фірмову систему мультирум HEOS, а також з'єднувати безпосередньо з пристроями, що підтримують технологію AirPlay/AirPlay 2. HDMI вхід підтримує зворотний аудіоканал ARC, що зручно при підключенні до телевізора. На борту є MM-фонокоректор. Також у системі передбачено Bluetooth і є USB-вхід для підключення портативних накопичувачів.

Denon Ceol N12 вміє працювати з технологією HEOS, на базі якої можна створити бездротову мультирум-інсталяцію, що складається з компонентів з HEOS-підтримкою, серед яких можна виділити бездротові спеціалізовані акустичні системи. При цьому спеціальна програма дозволяє керувати ресивером, призначати відтворення певного контенту для різноманітних груп пристроїв HEOS, програвати різні музичні треки в різних кімнатах або синхронно транслювати музику в усіх приміщеннях одночасно. При цьому підтримується доступ до таких онлайн-сервісів як Spotify Connect, Tidal, Deezer, Sound Cloud, Napster, TuneIn.

У системі передбачено регулювання тембру в області НЧ та ВЧ, один аналоговий та два оптичні входи. Для збільшення віддачі на басах до Denon Ceol N12 можна підключити активний зовнішній сабвуфер. Для любителів слухати музику в навушниках на передній панелі центрального блоку системи є відповідний вихід. Вбудовані підсилювачі Denon Ceol N12 розвивають вихідну потужність 60 Вт на канал і цього більш ніж достатньо для повноцінного розгойдування невеликих акустичних систем.

Характеристики