ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

CD плеер Musical Fidelity M2SCD Black
Код: MF-M2scdb

CD-програвач, частотна характеристика: 10 Гц -20 кГц (-0,2 дБ), співвідношення сигнал / шум: > 117 дБ, коефіцієнт спотворень: <0,003%, поділ каналів: 105 дБ, розміри (Ш:В:Г): 440 х 100 х 375 мм, вага: 6,65 кг, колір: чорний

37 830 грн.
Описание

Musical Fidelity M2sCD має металевий корпус з алюмінієвою лицьовою поверхнею, що доступна в чорному і сріблястому кольорах. Musical Fidelity всупереч загальносвітовій тенденції продовжує комплектувати свої продукти пультами дистанційного управління, не пропонуючи клієнту купувати їх окремо або керувати пристроєм за допомогою програми на смартфоні.    

Суцільнометалевий корпус Musical Fidelity M2sCD має матове покриття, яке нині модно наносити на дорогі позашляховики і дорогі проектори. Дві горизонтальні фаски і анодований шильдик з логотипом лінійки — ось і всі прикраси. Мабуть, дизайнери вважають, що вихований програвач, у протилежність дитині, має бути чутно, але не видно. Він обладнаний висококласним транспортом з щілинним завантаженням, розташованим праворуч, що буває нечасто. Зліва знаходиться РК - дисплей (білі цифри на синьому тлі сяють як зірочки на зимовому небі).  

Глянувши на задню панель, розумієш: конструктори вирішили балансних шину надмірністю (її шанувальників просимо звертатися до продуктам більш дорогої серії М6). Сріблясті капсулі органів управління розташовані з урахуванням вимог ергономіки — віконце ІК - приймача в середині ділить їх на дві робочі зони, кнопки включення і викиду диска знаходяться трохи віддалік, щоб виключити натискання помилково. Крім несиметричного аналогового виходу, у Musical Fidelity M2sCD є коаксіальний і оптичний виходи цифрового аудіопотоку. «Движком» служать 24-бітні цап'и, що працюють у подвійному диференціальному режимі (по два на канал); апсемплинга до 24/192 перед ЦАП'ом немає, зате сам ЦАП підвищує частоту дискретизації сигналу до 352 кГц.      

Це дозволило фірмі, провівши серйозні дослідження вихідних фільтрів, відмовитися від традиційних мікросхемних рішень на користь аналогового вузла на дискретних елементах. П'ять незалежних вузлів харчування забезпечуються струмом від джерела з дросельним фільтром, що зменшує мережеві наводки і залежність від стрибків вхідної напруги.

Характеристики