ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

CD плеер Musical Fidelity M3SCD Black
Код: MF-M3scdb

CD-програвач, ЦАП: 24 біт Delta-Sigma, частотна характеристика: 10 Гц -20 кГц (-0,2 дБ), співвідношення сигнал / шум: > 117 дБ, коефіцієнт спотворень: <0,003%, поділ каналів: 105 дБ, розміри (Ш:В:Г): 440 х 100 х 380 мм, вага: 6,05 кг, колір: чорний

50 700 грн.
Описание

Програвач Musical Fidelity M3SCD є новітнім пристроєм у лінійці високотехнологічних цифрових рішень Musical Fidelity. 1987 року Musical Fidelity стала першою компанією, що випустила цифроаналоговий перетворювач. Відтоді Musical Fidelity не перестає перебувати на передньому краї технологічних досягнень. Унікальні фільтри, унікальна продуктивність.

Тільки з використанням передових технологій можна створити по-справжньому музичні рішення. І тільки після того, як компанія добилася мінімальних спотворень, горизонтальної амплітудно-частотної характеристики, низького рівня шуму та малого джиттера в програвачі Musical Fidelity M3CD, почалася робота над акцентами. Перший із них — унікальний вбудований цифровий потоковий фільтр, який робить незаперечний внесок в акустичні властивості пристрою.

Musical Fidelity M3SCD забезпечений мережевим фільтром, який захищає від небажаних перешкод, що поширюються електричними кабелями, і дає змогу всім п'яти незалежним блокам живлення функціонувати коректно, незалежно від проблем електромережі. Такого фільтра немає в жодному іншому CD-програвачі.

Концепція серії M3 спочатку передбачала стильний і якісно зібраний корпус із першокласним оздобленням. Бічні панелі пристроїв M3 отримані з металу екструзивним способом і оброблені за найвищими стандартами якості. Клавіші та перемикачі також виточені з металу. Усі деталі виготовлені з високою точністю й ідеально припасовані. Якість звуку M3SCD повністю відповідає його вишуканому зовнішньому вигляду. Звучання цієї апаратури гладке, тепле та витончене, позбавлене сторонньої фарбування. Чудовий динамічний діапазон вдало поєднується з чудовою стабільністю й великим запасом за потужністю. 

Характеристики