ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

CD плеер Musical Fidelity M6SCD Black
Код: MF-M6scdb

CD-програвач, ЦАП: 32 біт Delta-Sigma, частотна характеристика: 10 Гц -20 кГц (-0,2 дБ), співвідношення сигнал / шум: > 117 дБ, коефіцієнт спотворень: <0,003%, поділ каналів: 105 дБ, розміри (Ш:В:Г): 440 х 125 х 385 мм, вага: 15.5 кг, колір: чорний

101 400 грн.
Описание

Як випливає з назви, Musical Fidelity M6Scd є подальшим розвитком моделі M6CD. Програвач Musical Fidelity M6Scd можна без перебільшення назвати унікальним за своїм технічним характеристикам і оснащення. Він випереджає більшість аналогічних пристроїв за якістю та природності звучання. Його масивний 11-ти кілограмовий корпус відмінно гасить всі паразитні механічні вібрації і резонанси. Стильний і ефектний зовнішній вигляд плеєра підкреслює його солідність і високу якість роботи.

У програвачі Musical Fidelity M6Scd встановлений спеціально розроблений CD-привод нової конструкції з підвищеною надійністю та точністю механічних елементів. Завдяки модернізованій механічної частини приймального лотка і прецизійної системи позиціонування лазерної головки, привід забезпечує найвищу точність зчитування цифрових даних. Перетворення цифрового аудіопотоку в аналоговий сигнал забезпечується 32-бітовим потоковим ЦАП з дельта-сигма модуляцією, що працює на тактовій частоті 192 кГц. Завдяки вбудованій технології 8 кратною предискретизации досягається чудова точність і детальність відновлення звукових образів.

Істотно розширюють можливості Musical Fidelity M6Scd вбудовані вхідні цифрові порти. З їх допомогою можна використовувати високоякісний внутрішній аудіо ЦАП плеєра для роботи з потоковим музикою, що надходить від різних джерел. Таким чином, відпадає необхідність в придбанні високоякісного зовнішнього аудіо ЦАП для цих цілей, а M6Scd перетворюється в універсальний цифровий аудіоцентр.

Два цифрові термінали (коаксіальний та оптичний) підтримують роботу з аудіопотоками 24 біта/192 кГц. А асинхронний порт USB дозволяє підключити до плеєра ПК та слухати аудіокліпи, записані у форматі до 24 біт із частотою дискретизації до 96 кГц. Наявність у комутаційному оснащенні плеєра небалансної (RCA) та балансної (XLR) стереопари дають можливість використовувати його у будь-якій домашній аудіосистемі. Плеєр легко «знайде спільну мову» із найсучаснішим підсилювачем. При необхідності можна скористатися також цифровим оптичним або коаксіальним вихідними терміналами. 

Характеристики