ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

CD плеер сетевой Primare CD15 PRISMA Titan
Код: Primare-033

ЦАП: AKM AK4490 (24-бит/192 кГц; DSD 64/128), частотна характеристика: 20 Гц - 20 кГц: + 0,1 / -0,65 дБ, сигнал до перешкоди:> 80 дБ (фільтр AES17), THD + N: 20 Гц - 20 кГц <0,01%, Airplay, Bluetooth, Chromecast, Spotify Connect, розміри: 350 x 329 x 73 мм, вага: 6.6 кг

70 200 грн.
Описание

Primare CD15 Prisma це CD/мережевий плеєр, оснащений приводом Philips, технологією управління і підключення Prisma, цифро-аналоговим перетворювачем і аналоговим вихідним каскадом. Крім того, плеєр дозволяє відтворювати повнофункціональну цифрову музику як з локального сховища, так і з потокових мультимедійних сервісів. Дану модель можна з легкістю інтегрувати в домашню мультирум-систему. Primare CD15 Prisma виконаний в компактному корпусі (3/4 стандартної ширини). Ця модель не тільки продовжує традицію Primare, пропонуючи приголомшливі характеристики компактых і елегантних пристроїв, але і можливість простої установки практично в будь-якій кімнаті будинку.
    
Primare CD15 Prisma може відтворювати цифрові файли PCM до 24 біт/192 кГц кГц і DSD до DSD128 (частота вибірки 5,6 МГц) з зовнішніх підключених пристроїв або через потокову передачу,при використанні системи Chromecast, і включає в себе обширну базу сполук для полегшення його інтеграції в складні системи. Підключіть пару активних акустичних систем до виходу з регульованим рівнем сигналу, і Primare CD15 Prisma перетворюється в повноцінну компактну цифрову музичну систему.

Primare вже мала досвід створення високоякісних мережевих програвачів з моделлю NP30 і підсилювачами, оснащеними платою розширення MM30 (інтегрований підсилювач I32, попередні підсилювачі PRE32 і PRE60). Тепер же шведські інженери зробили великий крок вперед від простого мережевого програвача до комплексної домашньої аудіосистеми, що володіє всіма функціями аудіо-стрімінг і мультирума.
      
Технологія Prisma використовує можливості потокового відтворення платформи Google Chromecast з передачею звуку в домашній мережі по проводовому інтерфейсу Ethernet або бездротовим способом через Wi-Fi і Bluetooth, дозволяючи стрімінг музики з різноманітних домашніх джерел і сотень сервісів з мережі інтернет. Управління системою здійснюється за допомогою нового мобільного додатку Prisma App, який контролює всю апаратуру і софт.

Модулі Prisma мають дві антени для бездротового зв'язку, порти Ethernet і USB-порт А-типу. Будуть підтримуватися музичні формати WAV, LPCM, AIFF, FLAC, ALAC, MP3, MP4 AAC, WMA, OGG, запису високого дозволу до 24 біт/192 кГц і DSD. До речі, відтворення формату DSD ‒ абсолютно нова функція в компонентах Primare, ніколи не зустрічався в попередніх моделях.

Характеристики