ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

CD плеер Primare CD35
Код: Primare-011

Привод: TEAC CD 5020A-AT, DAC ESS Sabre ES9028PRO, PCM 384kHz/32 Bit, Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect, діапазон частот: 20Hz – 20 kHz -0.3dB, сигнал/шум -110 дБ/AES17, габарити: 430 x 385 x 106 мм, вага: 10.8 кг

118 404 грн.
Описание

CD35 — це відзначений нагородами повнорозмірний модульний програвач компакт-дисків із надзвичайними можливостями, сучасним спеціальним CD-приводом із низьким резонансом і найдосконалішим цифрово-аналоговим перетворювачем, здатним у будь-який час додати повну мережеву технологію Prisma.

Кожна складова частина CD35 – привод, ЦАП і вихідний каскад – працюють разом у збалансованості та гармонії, створюючи найкращий програвач компакт-дисків, який коли-небудь пропонував Primare.

В основі CD35 лежить найсучасніший спеціальний CD-привід TEAC, який подає цифровий сигнал без джиттера на абсолютно новий каскад ЦАП, використовуючи восьмиканальний чіпсет ESS Sabre з чудовим звучанням для перетворення цього сигналу в аналоговий для доставки. до точно налаштованого вихідного каскаду.

Його модульна конструкція дозволяє в будь-який час додати технологію мережевого підключення та контрольного модуля Prisma SM35.

Ми віримо, що кожен аспект наших продуктів – те, як вони виглядають, відчуття задоволення від елементів керування – сприяє загальному досвіду життя з Primare. Як наслідок, продукти Primare випромінюють характерні риси скандинавського дизайну – простий, елегантний дизайн із доступною та легкою для розуміння функціональністю.
Прикладом цього є кнопки керування, ретельно розроблені для забезпечення найкращого тактильного відчуття під час використання – не надто великі чи надто малі, надто м’які чи надто жорсткі, не розташовані близько до поверхні передньої панелі чи далеко від неї – або, як ми кажемо, lagom, не надто багато і не надто мало, все в рівновазі, пропорції та гармонії.

Ми вважаємо важливим запропонувати модульність, коли це можливо, щоб мати потрібні функції як зараз, так і в майбутньому. Модульна конструкція представлена ​​в модульних інтегрованих підсилювачах I25 і I35, а також у модульному попередньому підсилювачі PRE35, усі вони можуть бути оновлені за допомогою ЦАП і модулів Prisma, а також у програвачі компакт-дисків CD35, до якого можна додати модуль Prisma. У результаті ми можемо запропонувати ретельно продуманий набір моделей і конфігурацій, щоб забезпечити вибір пристроїв, які найкраще відповідають потребам будь-якої системи. Наприклад, CD35 із встановленим модулем Prisma можна поєднати з інтегрованим підсилювачем I35, що дозволяє розділити аналоговий і цифровий каскади. Або I35 із встановленими модулями ЦАП і Prisma можна поєднати з транспортним пристроєм компакт-дисків DD35, що дозволяє відтворювати багатокімнатні та багатозонні відтворення будь-якого входу, будь то аналогового чи цифрового джерела.

Характеристики