ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

CD плеер Primare DD35
Код: Primare-013

CD транспорт, привод: TEAC CD 5020A-AT, частотний діапазон: 20 Гц - 20000 Гц, ( -0.5 дБ), коефіцієнт гармонік < 0.01% (20 Гц - 20 кГц), співвідношення сигнал/шум: 100 дБ, пульт ДУ, аудіо виходи: 1 x S/PDIF (RCA), 1 x Toslink, габарити: 430 x 385 x 106 мм, вага: 10.8 кг

90 519 грн.
Описание

DD35 - це повнорозмірний виділений CD-транспорт, що використовує сучасний виділений CD-привід з низьким резонансом і надмалошумний цифровий вихід.

DD35 забезпечує чудові можливості цифрового транспорту практично для будь-якої системи завдяки низькому резонансу та надмалошумному цифровому виходу, що робить його ідеальним партнером для будь-якої моделі модульної лінійки продуктів: підсилювача PRE35, I35 і I25. інтегральні підсилювачі.

Сучасний спеціалізований CD-привід TEAC подає сигнал без джиттера на цифровий вихідний каскад із власним дискретним джерелом живлення, гарантуючи, що для вибраного каскаду цифро-аналогового перетворення буде доступний найповніший і найвільніший від шумів сигнал.

Хоча в першу чергу він призначений для використання з нашою найновішою лінійкою продуктів Prisma, таких як підсилювач PRE35, платформи інтегрованих підсилювачів I25 та I35, DD35 знайде місце в будь-якій системі, де потрібний цифровий сигнал CD-диску найвищої якості.

Ми віримо, що кожен аспект наших продуктів — їхній зовнішній вигляд, приємні відчуття від управління — робить свій внесок у загальне враження від життя з Primare. У результаті продукти Primare відображають відмінні риси скандинавського дизайну – простий, елегантний дизайн з доступною та зрозумілою функціональністю.
Прикладом цього є кнопки управління, ретельно розроблені для забезпечення найкращого тактильного відчуття при використанні - не надто великі і не надто маленькі, не надто м'які і не надто жорсткі, не близько або далеко від поверхні лицьової панелі - або, як ми говоримо лагом, не багато і не мало, все в балансі, пропорції та гармонії.

Модульна конструкція характерна для модульних інтегральних підсилювачів I25 і I35, а також модульного підсилювача PRE35, кожен з яких може бути доповнений модулями DAC і Prisma, а також CD-плеєра CD35, до якого можна додати модуль Prisma або за адресою момент покупки або пізніше. В результаті ми можемо запропонувати ретельно продуманий набір моделей та конфігурацій, щоб можна було вибрати пристрій, який якнайкраще відповідає потребам будь-якої системи. Наприклад, CD35 із встановленим модулем Prisma може працювати в парі з інтегрованим підсилювачем I35, що дозволяє розділити аналоговий та цифровий каскади. Або I35 із встановленими модулями DAC та Prisma може бути пов'язаний з CD-транспортом DD35.

Характеристики