ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

ЦАП Ayon Kronos XS
Код: ay-kron-xs

ЦАП, підсилювач, лампи: 2 x 6N6P, 2 x 5687 SE, аудіо ЦАП: PCM 32-біт/768 кГц, DSD128, діапазон частот: 20 Гц - 50 кГц, співвідношення сигнал/шум: 120 дБ, гармонікі: 0.001%, габарити: 480 х 390 х 130 мм, вага: 15 кг

335 790 грн.
Описание

Ayon Audio встановлює новий стандарт продуктивності для лампового (SE-Triode) цифро-аналогового процесора, комбінуючи повністю балансовий ЦАП PCM-DSD.

Kronos готовий для відтворення музичних файлів із комп'ютера професійної якості у форматі DSD. У багатьох відношеннях Kronos є новою новаторською конструкцією ЦАП з передовими технологіями, такими як новий ламповий вихідний каскад, новий дизайн ЦАП і перетворювач PCM-DSD.

Kronos DAC доступний у 3 різних версіях (з модульною архітектурою та з можливістю оновлення у будь-який час): Kronos XS, Kronos Signature та Kronos Ultimate (версія верхнього рівня).

Заснований на ламповій схемі з нульовим зворотним зв'язком і ламповим випрямленим джерелом живлення, Kronos розкриває різноманітність музичних шарів з максимальною прозорістю, створюючи при цьому глибоку та сфокусовану тривимірну звукову сцену. Його баси наполегливі та потужні, його середні частоти чисті, пронизані природною теплотою, а високі надзвичайно чисті та пророблені до найдрібніших деталей.

Цей еталонний ЦАП пропонує безкомпромісний рівень якості у всіх аспектах. Kronos — один із найбільш захоплюючих ЦАП із ламповим вихідним каскадом і найкращий за звучанням ЦАП, який коли-небудь створювала Ayon Audio.

Характеристики