ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

AV ресивер Marantz CINEMA 50 Black
Код: 242415

9.4 канальный, AV-усилитель, 110 Вт на канал ((8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.08%), Dolby Atmos, DTS:X, автокалібровка Advanced Audyssey MultEQ-XT 32, габарити: 440 x 161 х 398 мм, вага: 11.8 кг, колір: чорний

101 250 грн.
Описание

9,4-канальний підсилювач преміум-класу з потужністю 110 Вт на канал, Dolby Atmos, DTS:X і Auro-3D, 8K Ultra HD і вбудований HEOS. CINEMA 50 — це потужний аудіо/відео підсилювач для особливо вимогливих домашніх кінотеатрів.

Десятиліття традицій, позачасовий дизайн і потужні технології роблять ресивери та підсилювачі Marantz серії CINEMA основою для особливо вимогливих домашніх кінотеатрів у всьому світі.

Безпрецедентна продуктивність
Вражаюче наповнює кімнату, теплий і насичений звук з реалістичною динамікою є відмінною рисою легендарного звуку Marantz.

Провідна технологія
Завдяки новітнім захоплюючим аудіоформатам, відео 8K, а також оптимізації кімнати, потоковому передаванню та іншим технологіям CINEMA 50 спрощує та покращує ваші враження від прослуховування.

Вишуканий дизайн
Культовий ілюмінатор Marantz CINEMA 50, симетричні лінії та елегантно приховані елементи керування на передній панелі поєднують позачасові принципи дизайну з сучасною витонченістю.

CINEMA 50 був професійно налаштований Marantz Soundmaster за допомогою нашої фірмової схеми підсилювача HDAM для безкомпромісної продуктивності - для наймузичнішого звуку у вашому домі.

Досконалість можна почути та побачити. Завдяки своєму архітектурному дизайну CINEMA 50 є справжньою родзинкою, але його також можна непомітно інтегрувати в будь-яке ексклюзивне середовище.

Завдяки гнучкому розташуванню динаміків і ретельно підібраним параметрам підключення та тонкого налаштування ви можете адаптувати CINEMA 50 до своїх потреб.

Характеристики