ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

AV ресивер Marantz CINEMA 70 S Black
Код: 242419

7.2 канальный, AV-усилитель, 50 Вт на канал ((8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.08%), Dolby Atmos, DTS:X, автокалибровка Advanced Audyssey MultEQ, габарити: 440 x 105 x 378 мм, вага: 8.3 кг, колір: чорний

50 625 грн.
Описание

Компактний 7.2-канальний підсилювач із потужністю 50 Вт на канал, Dolby Atmos, DTS:X і 8K Ultra HD, вбудований HEOS. CINEMA 70s здається стриманим, але це потужний AV-ресивер. Десятиліття традицій, позачасовий дизайн і потужні технології роблять ресивери Marantz серії CINEMA основою для особливо вимогливих домашніх кінотеатрів у всьому світі.

Безпрецедентна продуктивність
Вражаюче наповнює кімнату, теплий і насичений звук з реалістичною динамікою є відмінною рисою легендарного звуку Marantz.

Провідна технологія
Завдяки новітнім захоплюючим аудіоформатам, відео 8K, а також оптимізації кімнати, потоковому передаванню та іншим технологіям CINEMA 70s спрощує та покращує ваші враження від прослуховування.

Вишуканий компактний дизайн
Особливо компактний дизайн, легендарний ілюмінаторний дисплей Marantz і симетричні лінії CINEMA 70s поєднують позачасові принципи дизайну з сучасною елегантністю.

CINEMA 70s був майстерно налаштований Marantz Soundmaster з ретельно відібраними компонентами для безкомпромісної продуктивності - для найбільш музичного звучання у вашому домі.

Досконалість можна почути та побачити. Компактний корпус - CINEMA 70s менше половини висоти багатьох інших ресиверів - і дизайн, який був продуманий до дрібниць, забезпечують ексклюзивний зовнішній вигляд.

Завдяки широкому спектру можливостей підключення та тонкої настройки ви можете адаптувати CINEMA 70s до ваших індивідуальних потреб.

Пульт дистанційного керування в комплекті, легкодоступні елементи керування на передній панелі та інтуїтивно зрозумілий майстер налаштування роблять роботу простою.

Шість входів HDMI, цифровий, аналоговий і звуковий вхід, а також виходи для динаміків і попереднього підсилювача забезпечують підключення практично до всіх існуючих компонентів.

Характеристики