ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Сабвуфер REL HT1510 Predator
Код: RELHT1510

Активний, підлоговий, закритого типу, діапазон відтворюваних частот від 20 Гц (-6 дБ, у кімнаті), потужність підсилювача 1000 Вт (RMS), 4 MOSFET-модуля потужністю 400 Вт, MDF, габарити (ШxВxГ): 540 x 457 x 494 мм, вага: 45.2 кг, колір: чорний

108 479 грн.
Описание

Активний сабвуфер REL HT/1510 Predator являє собою неабияк доопрацьовану версію базової моделі HT/1508. Водночас інженери компанії постаралися зберегти фірмовий характер звуку апарата, який цінують багато прихильників домашнього кіно, а також привабливий зовнішній вигляд. Загалом новий апарат мав мати характеристики, максимально наближеними до топових моделей REL, але за демократичнішою ціною.

REL HT/1510 Predator отримав новий підсилювач, що розвиває потужність 1000 Вт і водночас має комфортний і збалансований звук. Він виготовлений на 4 MOSFET-модулях потужністю 400 Вт кожен і приєднаний до енергоємного лінійного блока живлення. У сабвуфері встановлений новий 15-дюймовий басовик, дифузор якого виготовлений зі скловолокна та карбону. Ця діафрагма вийшла дуже легкою й жорсткою, забезпечивши динаміку можливість точно відпрацьовувати найшвидші зміни звукового сигналу. У басовику встановлені потужна магнітна система та звукова котушка діаметром 75 мм. Сабвуфер виготовлений у закритому корпусі з глибоким внутрішнім демпфуванням для повного гасіння резонансів.

Для під'єднання до системи в сабвуфері REL HT/1510 Predator передбачені лінійні та LF-входи на RCA, а також балансний LF-вхід на роз'єм XLR. Крім того, сабвуфер обладнаний транзитними виходами для послідовного під'єднання кількох сабвуферів до одного джерела сигналу. У разі побудови системи в такій конфігурації кілька сабвуферів можна встановити один на інший, для чого у верхній панелі передбачені спеціальні заглиблення для опор. Сабвуфер має порівняно компактні розміри, проте його вага неабияк зросла проти попередньої моделі.

Характеристики