ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Klipsch Install Speaker SLM-3400-C
Код: 1063200

Вбудована акустика, стельова, моно, діапазон частот: 92 - 20000 Гц, чутливість: 90 дБ, ном. опір: 8 Ом, габарити: 241х241 мм, вага: 3.6 кг

13 760 грн.
Описание

Одна з найбільш компактних стельових акустичних систем на ринку, Klipsch SLM-3400-C має глибину всього 50 мм. Поряд з акустикою преміум-класу легендарної серії Klipsch Reference 3000-я архітектурна серія, представлена ​​моделлю Klipsch SLM-3400-C має високу продуктивність в надкомпактному тонкому корпусі і надасть Вам відмінне звучання там де обмежений простір для установки.  

Оцинкована металева ультра-тонка задня панель АС забезпечує вогнестійкі характеристики для корпусу, а також для відмінної звукоізоляції, забезпечуючи при цьому відмінне звучання і виняткову низкочастотную характеристику від компактної акустичної системи.    

Завдяки 102 мм НЧ-динаміку IMG і 25 мм твитер з алюмінієвим куполом в парі з спеціально розробленим рупором Tractrix для динамічних, потужних низьких частот, а також чітких і артикульованих високих частот Klipsch SLM-3400 -C піднесе Вам класичне звучання Klipsch в ультра-компактному корпусі.    

Плоска, магнітна, з маленьким обідком захисна решітка дає сучасний, преміальний, і  найголовніше стриманий вигляд а також відмінний звук в будь-якому місці будинку, не будучи нав'язливим до ока в конструкції зони прослуховування. Квадратні та круглі решітки включені в комплект поставки, щоб відповідати будь-якому стилю.

Характеристики