ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Bowers & Wilkins 603 S3 White
Код: 244773

Підлогова АС, 3-смугова, з фазоінвертором, потужність: 30 - 200 Вт, діапазон частот: 46 Гц - 28 кГц, чутливість: 90 дБ, імпеданс: 8 Ом, габарити: 1020 х 260 х 402 мм, вага: 27.5 кг, колір: білий

95 985 грн.
Описание

Акустичні системи Bowers & Wilkins 603 S3 є вершиною у своїй лінійці продукції. Ці колонки мають трисмугову конфігурацію та здатні виробляти потужний звуковий тиск, що робить їх ідеальними для використання у великих приміщеннях. Вони мають стильний корпус, виготовлений з добірного MDF з натуральною дерев'яною обробкою. Однак завдяки вміло розробленій геометрії вони залишаються досить компактними, незважаючи на свій вражаючий звук. 

Основною особливістю Bowers & Wilkins 603 S3 є високоякісний твітер з подвійним демпфованим алюмінієвим куполом Decoupled Double Dome, здатний відтворювати високі частоти до 33 кГц. Кільце з назвою серії, яке знаходиться на захисній сітці твітера, підкреслює престиж цієї моделі. Твітер також отримав покращену монтажну пластину та більш відкриту конструкцію ґрат, запозичені з преміальної серії 800 Signature.

Середні частоти відтворюються динаміком із дифузором Continuum, розробленим спеціально для верхньої лінійки продукції Bowers & Wilkins. Цей дифузор без підвісів та його матеріал залишається секретом компанії. Додатковий середньочастотний динамік забезпечує чітке та артикульоване відтворення вокалу та інструментів. Два басові динаміки з паперовими дифузорами та фірмовим фазоінвертором Flow Port на задній панелі доповнюють звуковий спектр. 

Конструкцію корпусу також було переглянуто з метою покращення інтеграції драйверів та якості звучання. Клеми для підключення динаміків взяті з більш висококласної серії, а порти басів відповідають специфікаціям лінійки 700. Фільтри були повністю перероблені з використанням аудіофільських компонентів, що надало колонкам максимальну прозорість та баланс звучання. 

Характеристики