ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Klipsch Reference R-800F Black
Код: 1069851

Підлогова АС, 2-смугова, з фазоінвертором, потужність: 150 - 600 Вт, діапазон частот: 34 Гц - 21 кГц, чутливість: 98 дБ, опір: 8 Ом, габарити: 1093 х 277 х 444 мм, вага: 24.5 кг, колір: чорний

48 000 грн.
Описание

Підлогові акустичні системи Klipsch R-800F є старшою моделлю у своїй серії. Ці колонки здатні повноцінно озвучити навіть велике приміщення і зручні для розміщення в житловому інтер'єрі. Особливості цієї моделі ті ж, що й у іншої акустики оновленої серії Reference Base. Для зовнішнього оздоблення корпусу, який получив додаткові внутрішні елементи жорсткості та демпфування, використовується чорна вінілова плівка під дерево. Це покриття не бликує при попаданні світла та стійке до механічних пошкоджень. Необхідну стійкість Klipsch R-800F надають опори для підлоги, форма яких була змінена і стала більш елегантною.

На передній панелі Klipsch R-800F змонтовано пару великих басовиків діаметром 8 дюймів. Вони мають жорсткі і легкі дифузори з тонким мідним покриттям, що надає колонкам зовнішній вигляд. Високочастотний динамік встановлений у запатентованому рупорі Tractrix, геометрія якого була трохи доопрацьована. Тепер рупор має більш плавну внутрішню форму, а його площа збільшена. Все це дозволило додатково вирівняти діаграму спрямованості колонки, а також краще узгодити її низькочастотну та високочастотну секції.

Твітер має запатентовану конструкцію підвісу бані, яка забезпечує його лінійне переміщення для виключення фазових спотворень. Купол ВЧ-динаміка виконаний з алюмінію, а підвіс - з каптона, який має чудові антирезонансні характеристики.

Колонки Klipsch R-800F відмінно підходять для стереосистем та домашнього кінотеатру, а завдяки високій чутливості вони відмінно узгоджуються з будь-якими інтегральними підсилювачами та AV-ресиверами.

Характеристики