ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Fyne Audio F302I Walnut
Код: F80000520

Підлогова АС, 2-смугова, з фазоінвертором, рек. потужність підсилювача: 40 - 180 Вт RMS, чутливість (2,83 В на 1 м): 90 дБ, номінальний опір: 8 Ом, частотна характеристика (-6 дБ): 36 Гц - 34 кГц, частота кросовера: 3,2 кГц, розміри (ВxШxГ) 932 x 233 x 308 мм, вага: 13.3 кг (шт), колір: горіх

30 800 грн.
Описание

Fyne Audio F302i - це перехід на новий формат підлоги, зроблений інженерами Fyne на основі поличної моделі F301. За рахунок збільшення об'єму корпусу та точного налаштування фазоінвертора збільшена перевантажувальна здатність, розширена глибина басу та динаміка звучання, як на малих рівнях гучності, так і на високих. Популярна модель F301 вже отримала низку призів у спеціалізованій пресі.

ВЧ динамік діаметром 25 мм, відмінне внутрішнє демпфування та контроль резонансів, литий рідкоземельний магніт (неодим). Потужна і компактна магнітна система, фазовирівнюючий вкладиш становить єдине ціле із захисною сіткою, регулює фазу випромінювання від різних точок купола мембрани, вирівнює частотну характеристику та спрямованість звукового випромінювання.

НЧ динамік, паперовий дифузор складної композиції з волокон різних фібрилятів та довжини. Натуральне звучання, природна передача вокалу та чітке відпрацювання перехідних процесів, підвіс зі змінним кроком гофрування FyneFlute TM. Ефективне гасіння коливальної енергії дифузора та паразитних резонансів, фазовирівнююча насадка для рівномірної та однорідної характеристики спрямованості на середніх частотах.

Характеристики