ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система SVS Prime Wireless Pro Speaker Piano Gloss
Код: PWPSPG

Бездротова АС, активна, двосмугова, з фазоінвертором, діапазон частот: 52 Гц – 25 кГц (+/- 3 дБ), потужність підсилювачів: 4 х 50 Вт, Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth (aptX), AirPlay 2, габарити (Ш х В х Г): 155 х 260 х 183 мм, вага: 8,3 кг, колір: чорний

52 000 грн.
Описание

Колонки Prime Wireless Pro входять до серії моделей SVS, яка знаходиться нижче флагманської лінійки Ultra. При цьому колонки швидше виглядають як відокремлена модель, ніж адаптація до існуючої акустики серії. Це добре, тому що найпростіший спосіб перетворення пасивної акустики на активну, що полягає у вбудовуванні в її корпус всієї необхідної електроніки, насправді не надто хороший. При такій модернізації корисний внутрішній обсяг акустики змінюється, що призводить до зміни її характеристик. Інша річ, коли активна акустика розробляється з «нуля» – у цьому випадку можна точно розрахувати усі її параметри.

SVS Prime Wireless Pro оснащена 1-дюймовим твітером з алюмінієвим куполом та 4,5-дюймовим басовиком з поліпропіленовим дифузором. Замість традиційного пасивного кросовера SVS Prime Wireless Pro оснащені цифровим. Його схема аналогічна використовуваної у сабвуферах SVS. На думку компанії, це дає кращий результат, ніж інші, що застосовуються у промисловості.

Кросовер у колонках SVS Prime Wireless Pro подає сигнал на чотири 50-ватні підсилювачі класу D, кожен з яких підключений до власного динаміка. Всі підсилювачі зібрані в одній колонці, а не розподілені між парою, як можна очікувати від моделі подібної конфігурації. Таке рішення виглядає цілком практичним, тому що всі входи встановлені на одній колонці, і тільки ця «головна» АС вимагає підключення до електричної розетки. Друга колонка приєднується до основної тільки за допомогою кабелю. Акустичні системи оснащені фазоінверторами.

Набір входів у SVS Prime Wireless Pro вражає. Тут є два аналогові входи, один на роз'ємах RCA, а інший на mini-jack 3,5 мм. Також тут є HDMI ARC, оптичний вхід та Bluetooth, при цьому останній представлений версією 5.0 та має підтримку aptX. Акустика оснащена технологією AirPlay 2. Колонки оснащені виходом для підключення сабвуфера для тих, хто хотів би використовувати його у своїй системі.

Головна перевага SVS Prime Wireless Pro полягає у повній підтримці мережного відтворення аудіо. Колонки приймають потік з параметрами 24 біт / 192 кГц, при цьому підключення можливе як Ethernet, так і Wi-Fi. Є можливість відтворення інтернет-радіо, а також контенту з різних on-line сервісів, зокрема Spotify, Tidal, Deezer та Amazon Prime Music. 

Характеристики