ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Bowers & Wilkins 704 S3 White
Код: BW-704s3w

3-полосна, оформлення: фазоінвертор, рек. потужність: 30 - 150 Вт, діапазон частот: 43 - 33000 Гц, чутливість: 88 дБ, габарити: 964 х 252 х 321 мм, вага: 20,53 кг, колір: білий

167 103 грн.
Описание

Найстрункіша колонка підлоги, створена Bowers & Wilkins, 704 S3 все ще володіє потужним звучанням. Два НЧ-драйвери з профілем Aerofoil забезпечують достатню глибину та потужність басів, тоді як механічно розв'язаний FST СЧ-динамік із дифузором Continuum забезпечує кристально чисте звучання середніх частот.

Ця елегантна колонка підлоги стала тоншою і зручнішою в установці, ніж будь-коли раніше. Ідеально підходить для чудового звучання у невеликих приміщеннях.

Карбонові купольні твітери спеціально розроблені для 700 серії. Забезпечуючи кардинальне покращення порівняно з алюмінієвим твітером з подвійним куполом, вони підвищують частоту першого резонансу до 47 кГц, забезпечуючи високу точність та детальність звукового образу.

Завдяки своїй композитній конструкції, дифузор Continuum дозволяє уникнути різких переходів у поведінці, які можуть погіршити звучання звичайних динаміків. В результаті виходить більш відкрите, нейтральне виконання, яке передає голоси та інструменти з високою точністю та прозорістю.

Всі 3-смугові колонки в новій Серії 700 мають окремий СЧ-динамік, що використовує чотири ключові технології Bowers & Wilkins: дифузор Continuum, FST підвіс, біонічне підвіс центруючої шайби та вібророзв'язку, що забезпечує мінімальні перешкоди від роботи басових драйверів.

Розроблений з використанням передових методів комп'ютерного моделювання, дифузор басових драйверів Aerofoil має змінну товщину, забезпечуючи жорсткість та міцність там, де це необхідно найбільше. Результат: глибокий та динамічний бас.

Характеристики