ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Paradigm CI Elite E3-LCR v.2
Код: sPar-ciel-e32lcr

Пасивна АС, вбудована, макс. потужність підсилювача: 100 Вт, MDF, макс. вхідний опір: 8 Ом, чутливість:и 92 дБ, місце встановлення: стіна, розміри (ШхВхГ): 193х813х104 мм, вага: 10,4 кг, колір: чорний

102 898 грн.
Описание

Акустика серії CI Elite створена в Канаді та має всі технологічні переваги та естетику грилів CI Pro. Випромінювачі отримали негабаритні звукові котушки та алюмінієві дифузори X-PAL. Всі моделі CI Elite LCR мають інтегровані задні бокси для точної відповідності заданим параметрам. Перемикач на кожній моделі LCR дозволяє переходити в режим, що забезпечує акустичну прозорість при розміщенні за проекційними мікроперфорованими екранами.

AL-MAC - це унікальна суміш матеріалів з алюмінію, магнію та кераміки; кожен з яких сприяє досягненню кінцевої мети більшої точності та реалізму. Їх особливі властивості сприяють тому, що кінцевий продукт не тільки міцний і легкий, але й має природний антирезонанс, що гарантує, що твітер звучить не тільки добре «на папері», але й справді неймовірно звучить у реальному світі.

Подібно до цілей, які переслідували при розробці твітера, AL-MAG був задуманий, щоб забезпечити такий же підвищений рівень продуктивності в області, де наші вуха найбільш чутливі. Крім того, AL-MAG поєднує у собі високе відношення жорсткості до маси з чудовим внутрішнім демпфуванням для більшої точності.

Удосконалена система Shock-Mount механічно відокремлює литі під тиском алюмінієві кошики від вбудованих перегородок CARBON-X спеціальної формули, знижуючи вібрації та резонанс між шасі та акустичною платформою, що знижують продуктивність. Без цих резонансів усі драйвери можуть відтворювати чистий, постійний звук без чутних спотворень.

Характеристики