ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система KEF R8 Meta White Gloss
Код: KEF-r8m-wg

АС для Dolby Atmos, 2 смуги, рек. потужність підсилювача: 25 - 150 Вт, чутливість: 85 дБ, частотна характеристика (±3 дБ): 97 - 17.5 кГц, частота кросовера: 2600 Гц, опір: 4 Ом, розміри (В х Ш х Г): 174 x 175 x 259 мм, вага: 4.5 кг, колір: білий

75 180 грн.
Описание

R8 Meta може служити як об’ємний або тиловий динамік із інтегрованою функцією кріплення на стіну, або його можна розмістити на іншому динаміку на висоту Dolby Atmos, щоб відбивати звук від стелі, приносячи Dolby Atmos у кімнату без необхідності індивідуальної установки. Він має масив Uni-Q 12-го покоління з MAT для керування звуком для отримання справжніх 3D-результатів.

Легенда, народжена The Reference
Набір передових технологічних інновацій від The ​​Reference для виняткових акустичних характеристик.

Технологія поглинання метаматеріалів
Поглинає 99% небажаного шуму для чистого та природного звуку.

12 покоління Uni-Q
Діє як точкове джерело, щоб збільшити «приємну точку» та рівномірніше поширити звук.

Принесіть Dolby Atmos додому
Насолоджуйтесь Dolby Atmos вдома без необхідності індивідуальної установки.

Універсальне рішення, яке можна встановити на стіні як гучномовець об’ємного звучання чи тиловий динамік або розмістити на іншому динаміку, щоб відбити звук від стелі.

Набір новітніх технологій, розроблений для флагмана KEF The Reference, тепер потрапив у нове покоління серії R. Незалежно від стереосистеми для музики чи домашнього кінотеатру, серія R робить виняткову акустичну продуктивність доступнішою. Тепер із новаторською технологією поглинання метаматеріалів серія R демонструє вишукані деталі та неймовірне розуміння: справді незабутні враження.

Характеристики