ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система KEF Blade One Meta Racing Red/Grey
Код: KEF-bl1m-rg

Підлогова АС, фазоінвертор, рек. потужність підсилювача: 50 - 400 Вт, чутливість: 88 дБ, частотна характеристика (±3 дБ): 35 - 35 кГц, частота кросовера: 350/2000 Гц, опір: 4 Ом, розміри (В х Ш х Г): 1590 x 363 x 540 мм, вага: 57.2 кг, колір: червоний

1 489 200 грн.
Описание

Перший у світі гучномовець з єдиним видимим джерелом, який тепер має Uni-Q з 12-го покоління MAT. Спеціальна система драйверів, розроблена для бездоганної продуктивності, підштовхує Blade до нових висот. Blade One Meta є найкращим у серії Blade і має чотири 225-мм вуфери з технологією компенсації сили.

Безкомпромісна інновація
Одержимі якістю звуку та прагнучи забезпечити чудові враження від прослуховування, наші інженери створили революційну концепцію Blade, щоб продемонструвати технологічне лідерство та інновації KEF без обмежень. Відтоді ми розширюємо межі Hi-Fi, щоб розробити динаміки з найкращим звуком.

Унікальний KEF. Унікально злагоджений.
В основі Blade лежить технологія Single Apparent Source, унікальна технологія, яка робить Blade неймовірно когерентним і дозволяє створювати помітно точніші зображення. Остання версія Blade має переваги нашої останньої акустичної інновації, Uni-Q 12-го покоління з технологією поглинання метаматеріалів (MAT).

Розроблено та виготовлено вручну у Великобританії
З 1961 року ми виготовляємо чудові гучномовці, відзначені нагородами, на нашому заводі у Великобританії в Мейдстоні, Кент. Blade, наш флагманський динамік Hi-Fi, все ще розробляється, проектується та виготовляється вручну в Мейдстоні.

Характеристики