ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Elac Vela FS 407 White
Код: vFS407wh

Підлогова АС, 2,5 смуг, з фазоінвертором, номінальна/пікова потужність 130/170 Вт, чутливість: 88 дБ, діапазон частот: 30 Гц - 50000 Гц, імпеданс 4 Ом, твітер ленточный JET V, габарити: 229 х 1000 х 266 мм, вага (пара): 19.1 кг, колір: білий

94 999 грн.
Описание

Продумана та складна конструкція: встановлені на алюмінієвих платформах АС з корпусами трапецієподібної форми, покритими високоякісним лаком або натуральним шпоном, трохи нахилені назад.

Дизайн не лише притягує погляди, а й сприяє підвищенню якості звуку. Характер звучання серії Vela ріднить її зі знаменитою 400 лінійкою компанії.

Однак відмінності не менше заслуговують на увагу. Нахил корпусу у поєднанні із застосуванням нового хвилеводу, на який навантажений твітер JET V, покращують якість опрацювання стерео- та багатоканального звуку в сучасному інтер'єрі. Але й зовнішніми змінами справа не обмежується. Наприклад, оптимізовані динаміки забезпечують більш точне відтворення пікових сигналів.

Форма працює на зміст: опуклі передні панелі та заокруглені ребра працюють на покращення якості звуку за рахунок зменшення впливу на нього корпусу.

Опорна плита, на якій встановлений корпус, виготовлена ​​з алюмінію; на неї спрямований порт фазоінвертора. Така конфігурація розширює спектр можливих варіантів встановлення АС.

Гнучкість підключення. Моделі серії Vela допускають двокабельне та двопідсилювальне підключення.

Характеристики